Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Τσιρίλο: «Η αδρεναλίνη στα ύψη»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Η αδρεναλίνη σε αυτά τα παιχνίδια είναι στα ύψη κι εκείνη τη στιγμή αυτό μου ήρθε να κάνω κι αυτό έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Goal» ο αμυντικός της ομάδας, Μπρούνο Τσιρίλο, εξηγώντας γιατί ανέβηκε στα κάγκελα μετά την επίτευξη του 2-0 στο ντέρμπι με τον Αρη.

Και συνέχισε: «Πήγα στον κόσμο, που τόσο μας έχει βοηθήσει φέτος και είχε δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτή την ατμόσφαιρα και να μένεις αμέτοχος. Και για μένα αυτό το ντέρμπι ήταν ένα από τα καλύτερα της ζωής μου».

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και όταν ο Βιτόλο ευστόχησε στο πέναλτι και έγραψε το 3-0, ο Ιταλός αμυντικός κατευθύνθηκε προς τον Φερνάντο Σάντος και με μια πολύ χαρακτηριστική κίνηση χτύπησε τρεις φορές το κεφάλι του στο κεφάλι του προπονητή του. Γιατί το έκανε; «Ήταν μια κίνηση της στιγμής, αλλά έτσι ένιωθα και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κάτι εσωτερικό μας.

Ήθελα να χαρώ αυτό το γκολ μαζί με τον προπονητή, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας και μας έχει βοηθήσει πολύ. Έχει κάνει πολλή δουλειά και ειδικά την εβδομάδα που προηγήθηκε, μας προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι». Όσο για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος. «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να δούμε αμέσως το επόμενο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση να μη μείνουμε σε ό,τι έγινε στον αγώνα με τον Αρη.

Σίγουρα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και γι' αυτό ήμασταν από την αρχή τόσο παθιασμένοι, αλλά υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΚ πλέον και αυτό μας ενδιαφέρει. Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στο παιχνίδι με τον Αρη και γι' αυτό ξεκινάμε ήδη να δουλεύουμε για το επόμενο.

Ελπίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε και σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε σε καλή κατάσταση και απομένει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αυτό είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει. Έ χω καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, πέρασα δύο καλά χρόνια εκεί, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και το μυαλό μου είναι πλέον στον ΠΑΟΚ και μόνο εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: