Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Η αποκάλυψη για το... άσθμα του Μπέκαμ!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Xρειάστηκε να περάσουν πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής ποδοσφαιρικής καριέρας και σπουδαίας διαδρομής στα γήπεδα του κόσμου για να βγει στη... φόρα ένα μεγάλο μυστικό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο πλαίσιο του τελικού του MLS.

Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι υποφέρει από χρόνιο άσθμα που τον ταλαιπωρεί από τα παιδικά του χρόνια, με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει να χρησιμοποιεί μηχάνημα εισπνοής στη μύτη του ύστερα από 120 λεπτά αγώνα μεταξύ των Λος Άντζελες Γκάλαξι και του Σολτ Λέικ Σίτι, και τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" δραματοποιεί μάλιστα τα πράγματα κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας του αλλά και για φόβους μήπως χάσει πλέον το Μουντιάλ του 2010, μα τους ανθρώπους που γνώριζαν αυτή την αδυναμία του να είναι καθησυχαστικοί.

Την ώρα μάλιστα που οι Γκάλαξι είπαν επίσημα πως ο Μπέκαμ κατέφυγε σε μηχάνημα εισπνοής για την καταπολέμηση αλλεργίας, ο μάνατζέρ του Σίμον Ολιβέιρα δήλωσε: "Ο Ντέιβιντ υποφέρει από αυτό από τότε που ήταν μικρό παιδί, όμως δεν είχε καμία επίδραση στην απόδοσή του.

Δεν επιδίωξε ποτέ να το δημοσιοποιήσει, όμως εάν αυτό κάνει εκείνους που υποφέρουν να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα όπως πολλοί άλλοι αθλητές, τότεαυτό είναι εξαιρετικό", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον ειδικό γιατρό για το άσθμα Μάικ Τόμας να επισημαίνει:

"Το άσθμα είναι κάτι πολύ κοινό στο χώρο του αθλητισμού. Τόσο ο Πολ Σκόουλς όσο και η Πόλα Ράντκλιφ αντιμετωπίζουν κάτι ανάλογο, γεγονός που αποδεικνύει ότι το άσθμα δεν είναι απαραίτητο πως σε εμποδίζει να συναγωνίζεσαι στο υψηλότερο επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: