Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Άρης Παπαδόπουλος: "Προχωράμε ενωμένοι"


Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και ανέφερε ότι ο Άρης κάνει την αυτοκριτική του και θα προχωρήσει ενωμένος μπροστά καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο.
Ακόμα υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλά παράπονα στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης από την γενικότερη αντιμετώπιση του από την διαιτησία ενώ εξέφρασε παράπονα και για την στάση της αστυνομίας μετά τον αγώνα έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην αρχική του τοποθέτηση στον Libero 107,4 σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας είπε: "Σίγουρα πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην εξέλιξη και στο αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού όπως είναι η διαιτησία αλλά και η απόδοση της ομάδας. Για να είμαστε δίκαιοι και να κάνουμε σωστή αυτοκριτική θα πρέπει να τα λάβουμε υπ’ όψη μας όλα. Σαφώς η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα αλλά πιστεύουμε ότι επηρεάστηκε και από την διαιτησία που είχε να αντιμετωπίσει. Πολύ γρήγορα οι πιο μαχητικοί μας παίκτες φορτώθηκαν με κάρτες και δεν μπορούσαν να παίξουν όπως θα ήθελαν και έτσι η ομάδα δεν αντέδρασε σωστά, για να μην μιλήσουμε για κάποιες άλλες αποφάσεις του διαιτητή. Σαν Άρης έχουμε πολύ μεγάλα παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα μας από την διαιτησία και δεν μιλάω μόνο για τον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι γενικότερο που βιώνουμε στην ομάδα. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά στις αποφάσεις που αφορούν στην ομάδα μας, δεν θέλω να μειώσω την νίκη του ΠΑΟΚ, ήταν μια ήττα με ένα βαρύ σκορ για εμάς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Άρης έχει αυτή την αντιμετώπιση από την διαιτησία σε όλους σχεδόν τους αγώνες".

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης: "Οι δηλώσεις του κ. Κούπερ μετά το παιχνίδι αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό πως αντιμετωπίζουμε σαν Άρης την ήττα στο χθεσινό παιχνίδι. Ο κ. Κούπερ είναι μόλις 2 εβδομάδες στην ομάδα και ήδη έχει δεχθεί πολλά κακόβουλα σχόλια και έχει λοιδορηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εμείς όμως πιστεύουμε ότι με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και την δουλειά που κάνει, θα αλλάξει πολύ την εικόνα της ομάδας στην συνέχεια. Θα τον στηρίξουμε φυσικά και θα προχωρήσουμε μαζί για να έρθουν επιτυχίες στην συνέχεια, βγάλαμε τα συμπεράσματα μας από την ήττα και κάνουμε τώρα μια νέα αρχή, σήμερα είναι μια καινούρια μέρα".

Αναφερόμενος στην φιλοξενία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: "Από τον επίσημο ΠΑΟΚ, την διοίκηση της ομάδας, δεν έχουμε κανένα παράπονο, ήταν άψογη η φιλοξενία, όπως άψογη είναι πάντα και η δική μας στην έδρας μας. Δυστυχώς όμως είδαμε στο γήπεδο μερικά πανό, που δεν τα χαρακτηρίζω αλλά απορώ πως επετράπη να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς να δοθεί εντολή να κατέβουν. Σε μια ανάλογη περίπτωση στο γήπεδο μας, είχε καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα μια ώρα και πλέον για να κατέβουν μερικά πανό, άλλο ένα δείγμα της αντιμετώπισης που έχουμε. Θα πρέπει να υπάρχει σωστός αθλητικός πολιτισμός κάποια στιγμή και να μην συμβαίνουν αυτά".

Σχολίασε επίσης και την στάση της αστυνομίας μετά το τέλος του αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" λέγοντας: "Πήγαμε όλη η διοίκηση μετά τον αγώνα, γύρω στις 10.30 στο γήπεδο μας και είδαμε μια κατάσταση απαράδεκτη, με τα ΜΑΤ να έχουν κάνει αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και να επικρατεί μια κατάσταση ακατανόητη. Με εξέπληξε το γεγονός αυτό και η προκλητική στάση της αστυνομίας μέσα σε αυτή την πυκνοκατοικημένη περιοχή. Τα δακρυγόνα δημιούργησαν πολλά προβλήματα σε ολόκληρη την περιοχή, τι ήθελε να κάνει η αστυνομία, να αδειάσει τις καφετέριες της περιοχής; τα γυράδικα; και τον κόσμο από τα διαμερίσματα του; Είναι απορίας άξια αυτή η στάση της αστυνομίας όταν την ίδια στιγμή γινόταν επεισόδια σε άλλα σημεία της πόλης και ήταν απούσα. Με μεγάλη μου λύπη είδα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και ακόμη δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση γι αυτό. Αν υπήρχε κάτι για να κατασταλεί θα το καταλάβαινα αλλά χωρίς λόγο; δεν μπορώ να το κατανοήσω".

Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος έστειλε το εξής μήνυμα που ήταν: "Προχωράμε, συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε αυτό τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα και μας στηρίζει συνέχεια. Έχουμε νέο προπονητή και έχουμε μπροστά μας τα 2/3 του πρωταθλήματος και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, να προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά και να έρθουν τα καλά αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: