Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ο Ζλάταν συγκρίνει Μουρίνιο - Κουαρντιόλα


Σε μια σύγκριση του φετινού με τον περσινό προπονητή του, προέβη ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς με αφορμή και το μεγάλο μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι.

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός, που το καλοκαίρι μετακόμισε από τους νερατζούρι στους μπλαουγκράνα και από τότε έχει πει διάφορα κατά της πρώην ομάδας του, κλήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της FIFA να συγκρίνει τους Γκουαρντιόλα και Μουρίνιο, ανάμεσα στους οποίος βρήκε μία ουσιαστική διαφορά.

«Η κυριότερη διάφορα τους είναι ότι ο Γκουαρντιόλα όταν σου ζητάει να κάνεις κάτι στο γήπεδο, σου δείχνει και πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείς. Το εξηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς κάνει ο ίδιος στην προπόνηση αυτό που περιμένει από σένα. Κάτι που είναι λογικό καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Ο Μουρίνιο, από την άλλη πλευρά, δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής σε τέτοιο επίπεδο, αλλά έχει κι αυτός πολύ καλή νοοτροπία και τεράστια διάθεση για επιτυχία. Είναι και οι δύο ευθείς με τους ποδοσφαιριστές και έχουν τη νοοτροπία του νικητή», τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς, που συνέχισε αναφερόμενος στο ματς της Τρίτης ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και στις φιλοδοξίες του.

«Ο στόχος μας είναι η νίκη και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, όπως το ήθελα και σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα. Το να κατακτήσει η ομάδα το treble για δεύτερη σερί χρονιά είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, έχουμε την εμπειρία από την περασμένη χρονιά, οπότε γιατί όχι;», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: