Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΛΑΡΙΣΑ: Στη μνήμη του Αντόνιο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Αφιερωμένος στον αδικοχαμένο Αντόνιο Ντε Νίγκρις θα είναι ο προσεχής αγώνας πρωταθλήματος της Λάρισας με την Καβάλα (Κυριακή, 14:30). Στο «Αλκαζάρ» θα γίνουν μία σειρά από συμβολικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Μεξικανού άσου, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα θα αγωνίζεται με μαύρο περιβραχιόνιο και θα φορά τις τρίτες εμφανίσεις της, που έχουν ως βάση το μαύρο χρώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

Βαθύτατη υποχρέωση αλλά και επιθυμία σύσσωμης της οικογένειας της ΑΕΛ, αποτελεί η απόδοση της δέουσας τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε ο προσεχής αγώνας με την ΠΑΕ Καβάλα, να είναι πλήρως αφιερωμένος στον Αντόνιο, με μια σειρά συμβολικών εκδηλώσεων για τις οποίες ενημέρωσε σχετικά τόσο την διοργανώτρια Super League, όσο και την φιλοξενούμενη ομάδα.
Εξάλλου, αποφασίσθηκε όπως:

A) Στο εξής και ως το τέλος του α’ γύρου, οπότε και συμπληρώνονται 40 μέρες από τον θάνατο του, οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο και
Β) Για το ίδιο διάστημα, να χρησιμοποιείται από την ομάδα μας αποκλειστικά η τρίτη από τις δηλωθείσες για φέτος εμφανίσεις της, που φέρει ως βάση στο σύνολό της (φανέλα, σορτς, κάλτσες) το μαύρο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: