Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Τότι: «Ας λένε ότι είμαι τελειωμένος»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την απάντηση του σε αυτούς που του ασκούν έντονη κριτική έδωσε ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρόμα στη νίκη επί της Μπάρι (3-1) για την 13η αγωνιστικής της Serie A. «Τώρα ελπίζω να συνεχίσουν να λένε ότι είμαι παρελθόν, καθώς αυτό μου φέρνει τύχη. Εξακολουθείτε να λέτε ότι είμαι τελειωμένος ως παίκτης», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «τζαλορόσι».

Και συνέχισε: «Αυτό είναι το μόνο που λέω, καθώς θα ήταν εύκολο για μένα να δίνω συνεντεύξεις μετά από ένα χατ-τρικ. Προτιμότερο είναι να πάω σπίτι». Ο Τότι με τοχατ-τρικ «έπιασε» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 9 τέρματα τον Αντόνιο Ντι Νατάλε (Ουντινέζε).

Το εγκώμιο του Τότι έπλεξε και ο τεχνικός του στη Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι: «Ο Φραντσέσκο απέδειξε πάρα πολύ γρήγορα πόσο πολύ μας έλειψε. Έχω πει ότι θα ήταν δύσκολη η σεζόν χωρίς αυτόν και μπορείτε να δείτε την διαφορά που έκανε.

Ο Τότι είναι ένα κόσμημα που πρέπει να περιφρουρήσουμε και πραγματικά δεν περίμενα μία τέτοια εμφάνιση. Πέρα από τα τρία γκολ, δεν έκανε το παραμικρό λάθος και ήταν πάντα στη σωστή θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: