Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Γιώργος Φωτάκης: «Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Φωτάκης και μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι της Θες/νίκης, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια τον αγώνα ενώ η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, ανέφερε επίσης ότι η απόδοση του θα ανέβει στην συνέχεια ενώ πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα.


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Γιώργος Φωτάκης, ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον χθεσινό αγώνα με τον Άρη αλλά και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Γιώργος Φωτάκης ανέφερε τα εξής :
«Όλοι οι αγώνες είναι ίδιοι και η κάθε νίκη δίνει 3 βαθμούς, αυτή είναι η νοοτροπία που θέλει να μας περάσει ο προπονητής μας. Μας είπε πάντως χθες να μπούμε και να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο, που ήταν συγκλονιστικός χθες, καθώς σαφώς ο αγώνας ήταν σημαντικός»
Συνεχίζοντας, ο διεθνής μέσος ανέφερε επίσης :
«Πιστεύω πως θέλαμε πιο πολύ τον αγώνα, ξεκινήσαμε καλά και δυνατά το παιχνίδι, είχε και ο Άρης ευκαιρίες και ίσως αν είχε προηγηθεί να ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Πετύχαμε όμως μια μεγάλη και δίκαιη νίκη, όταν πετυχαίνεις 4 γκολ δεν μπορεί να είναι διαφορετικά ενώ δεν συμφωνώ ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στον χθεσινό αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, αυτή είναι η αλήθεια»
Για την εικόνα της ομάδας αλλά και για την προσωπική του απόδοση, ο Γιώργος Φωτάκης είπε :
«Όπως είπα και πριν λίγο καιρό, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη μας κόστισε πολύ και μας επηρεάσε ως ομάδα. Τώρα όμως έχει αλλάξει η εικόνα της ομάδας, παίζουμε καλύτερα ενώ επιστρέφουν και οι τραυματίες που είχαμε τελευταία. Πιστεύω ότι κι εγώ είμαι πλέον σε θέση να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα, είχα σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα λόγω του τραυματισμού μου αλλά νομίζω ότι στην συνέχεια θα ανέβω περισσότερο πιστεύω»
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι, τόνισε :
«Σίγουρα η συμμετοχή στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα είναι κάτι που με ενδιαφέρει και θέλω να πάω καλά με την ομάδα μου στην συνέχεια ώστε να μπορέσω να πάω με την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής»
Μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Φωτάκης ανέφερε τα εξής :
«Είναι σαφώς δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τελευταία πάντως είχε αρκετά άτυχα αποτελέσματα και σίγουρα δεν έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενώ εμείς τώρα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Πιστεύω ότι με μια εμφάνιση όπως η χθεσινή μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την νίκη»
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας :
«Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός, όπως είπα και πριν και όλοι στην ομάδα θέλαμε την νίκη, την οποία της αφιερώνουμε φυσικά σε αυτόν τον κόσμο που είναι δίπλα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: