Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ηρακλής Επστάιν: "Έπρεπε να μετρήσει"


Ανάμεικτα συναισθήματα επικρατούσαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα λίγες ώρες μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.
Η ισοφάριση για το τελικό 2-2 μπορεί να ήρθε στις καθυστερήσεις από το γκολ του Βέλλιου μετά την ασίστ του προωθημένου Κοβαλέφσκι ωστόσο η ακύρωση του τρίτου γκολ για την ομάδα του Σάββα Κωφίδη με την λήξη άφησε όπως ήταν επόμενο γλυκόπικρη γεύση για την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας.

Ένας Ηρακλής πάντως που ήταν διπρόσωπος όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Ντένις Επστάιν που τόνισε: "Στο δεύτερο μέρος κάναμε καλό παιχνίδι, προσπαθώντας να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Μπήκαμε δυνατά και κάναμε το 1-2 κι αν η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη δεν παραδώσαμε τα όπλα αφού φτάσαμε στην ισοφάριση και μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη".

Ο Γερμανός δεν δίστασε να πάρει θέση και για το γκολ του Γιάκομπ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Μιχαηλίδη με αποτέλεσμα το 3-2 για τον Ηρακλή να μην γίνει ποτέ λέγοντας: "Από τη θέση που ήμουν πιστεύω ότι το γκολ του Γιάκομπ έπρεπε να μετρήσει".

Κι όσο για τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι; Ο Πολωνός τερματοφύλακας του Ηρακλή στάθηκε με την σειρά του στα; Δύο πρόσωπα της ομάδας του σε κάθε ημίχρονο λέγοντας: "Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο αντιδράσαμε χωρίς να το βάλουμε κάτω και καταφέραμε να φθάσουμε στην ισοπαλία".

Σε ερώτηση για την ασίστ που έδωσε στον Βέλλιο και ο τελευταίος ισοφάρισε στο τελικό 2-2 δήλωσε: "Ήταν κάτι που είχα προσπαθήσει και σε περσινά ματς, χωρίς να το πετύχω. Όταν είδα ότι δεν μένει πολύς χρόνος βγήκα μπροστά και πήρα την κεφαλιά από την οποία ο Βέλλιος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης".

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Ηρακλή περιλάμβανε μία ελαφρά προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ενώ σε πλήρεις ρυθμούς για τους υπόλοιπους. Η εβδομάδα ωστόσο άρχισε με το ενθαρρυντικό της παρουσίας του Ιωαννίδη σε κανονικά επίπεδα προπόνησης με την ομάδα.

Αυτή η εβδομάδα έχει εντατικό ατομικό πρόγραμμα για τους Λέκι και Ντάλα Μπόνα, με τον Αργεντινό να υπολογίζεται ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ιταλός ίσως να πετύχει κάτι τέτοιο προς τα τέλη της εβδομάδας, που διανύουμε. Αύριο Τρίτη (24/11), η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα το πρωί στις 11:00.

Αύριο εξάλλου και ώρα 13:30 στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας και προπονητής της Ομάδας Νέων της ΠΑΕ, Παγώνης Βακαλόπουλος, θα απονείμει το έπαθλο του Best Scorer της προηγούμενης Αγωνιστικής Περιόδου (2008-2009) στον Μανώλη Παπαστεριανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: