Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Πρόβλημα με Ιέρο


Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπαικό, καθώς ένας πόνος στο στήθος δεν επέτρεψε στον Ιεροκλή Στολτίδη να πάρει μέρος στην προπόνηση στην Άλκμααρ. Ο πολύπειρος μεσοαμυντικός αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα από τη Δευτέρα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Σημειώνεται πως η έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του «DSB» και για να μην επιβαρυνθεί επιπλέον, η προπόνηση του Ολυμπιακού αποφασίστηκε να γίνει στο βοηθητικό της Άλκμααρ.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του Ζίκο, όλα θα κριθούν από την ετοιμότητα των Στολτίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Όσκαρ και Μήτρογλου.

Την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου. Στην Αθήνα έμειναν οι Ντιόγο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι έχουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: