Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Μανδρίνος


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΕ υπέβαλλε ο Ανδρέας Μανδρίνος.

Η ανακοίνωσή που εξέδωσε έχει ως εξής:

"Αξιότιμοι φίλοι,

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2009, υπέβαλλα την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήση Βρύζα.

Οι υπεύθυνες θέσεις που κατείχα εδώ και 2,5 χρόνια απαιτούσαν πολύωρη απασχόληση, συνεχή επαγρύπνηση, συνοδευόταν δε από ιδιαίτερο άγχος και έφταναν κάποιες φορές να γίνονται ψυχοφθόρες.

Θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο από τον επαγγελματικό μου τομέα, αλλά και από την οικογένεια μου ανταποκρίθηκα έως σήμερα και αφήνω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κρίνουν αν η παρουσία μου είχε θετικό αποτέλεσμα στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων για τον αγαπημένο μας σύλλογο.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το Θόδωρο Ζαγοράκη για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του, τον Ηλία Βιολίδη για την στήριξη του σε δύσκολες στιγμές, όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο Ζήση Βρύζα και σε όλα τα παιδιά της διοίκησης καλή δύναμη και αντοχή στη συνέχεια του ανηφορικού δρόμου. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαι δίπλα τους.

Το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς και η συμμετοχή στο όραμα της οικονομικής εξυγίανσης δεν με εγκαταλείπουν και για το λόγο αυτό θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο Σύλλογο.

ΥΓ. Οποιοσδήποτε συσχετισμός της παραίτησής μου από τη θέση του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα διαδραματιζόμενα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα είναι άστοχος αλλά και ύποπτος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: