Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Αραμπατζής:«Δεν περιμέναμε τέτοιο σκορ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Νίκος Αραμπατζής με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Άρη (4-1).

«Δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις η νίκη, αν είχε βάλει το γκολ ο Άρης στο 0-0, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά» τόνισε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν πιο συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε ότι δεν αλλάζουν παρά την μείωση της διαφοράς από την κορυφή. «Νομίζω ότι θα ήταν λάθος να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει»

Αναλυτικά τι δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ξέρουμε πολύ καλά την κόντρα που υπάρχει στην πόλη. Όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι με τέτοιο σκορ, δίνεις παντού απαντήσεις και σε βοηθάει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά για τη συνέχεια».

«Είχε δυσκολίες το παιχνίδι. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις το σκορ. Μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη, ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Σταθήκαμε τυχεροί, γιατί ο Άρης είχε δοκάρι στο 0-0. Αν είχε βάλει εκείνο το γκολ, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Δεν επηρεαστήκαμε από αυτή τη φάση, βγήκαμε μπροστά, πετύχαμε γκολ σε καίρια χρονικά σημεία και κερδίσαμε το παιχνίδι».

«Όλη την εβδομάδα μας ζητούσε ο κύριος Σάντος να μην επηρεαστούμε από τα εξωαγωνιστικά του ντέρμπι και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Υπήρχε ένταση αλλά εμείς ήμασταν πιο προσηλωμένοι και πιο παθιασμένοι στο παιχνίδι μας».

«Έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο έχει επιλέξει ο προπονητής μας. Δεν μας είπε ποτέ να βάζουμε ένα γκολ και να γυρνάμε πίσω να κρατάμε το αποτέλεσμα. Είχαμε φάσεις, ήμασταν τυχεροί και πετύχαμε γκολ. Μας «πήγε» βέβαια και το παιχνίδι. Σε άλλα παιχνίδια δημιουργούσαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάζαμε γκολ».

«Δεν σκεφτήκαμε καθόλου ότι στραβοπάτησαν οι δύο πρώτοι (σ.σ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και θα πλησιάσουμε την κορυφή. Στόχος μας είναι να μειώσουμε την διαφορά γιατί έχουν ξεφύγει πολύ και οι δυο τους. Καλό είναι να μειώνεται η διαφορά. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια και όχι σε αυτά των άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, αλλά δεν αλλάζει ο στόχος μας. Είναι λάθος μετά από αυτή τη νίκη να λέμε πως πάμε για πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και δεύτερη θέση. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι, κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».

«Πιστεύω πως οι, θεωρητικά, υποδεέστερες ομάδες, όπως ΠΑΣ και Καβάλα, οι οποίες ανέβηκαν από τη Β’ Εθνική έχουν δυνατά σύνολα και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τους πάρεις αποτέλεσμα. Έχουν ανέβει ποιοτικά. Με τον Πανθρακικό, ειδικά στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: