Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Μπόλονι: "Δεν είναι στην ελίτ η Άρσεναλ"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί η Άρσεναλ να μετράει 10 νίκες σε ισάριθμα φετινά ματς στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις, όμως το γεγονός αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να τρομάξει τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, που ψάχνει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα στο "Emirates Stadium" για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκάλυψε τον θαυμασμό του για τον Αρσέν Βενγκέρ αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την άποψη ότι οι "κανονιέρηδες" υστερούν σε σχέση με τα παραδοσιακά ευρωπαϊκά μεγαθήρια.

"Νιώθω πως η πολιτική που εφαρμόζει η Άρσεναλ είναι κάτι πραγματικά εκπληκτικό και αξιοθαύμαστο. Η πολιτική του Αρσέν Βενγκέρ και ο τρόπος που ελέγχει τις καταστάσεις είναι πολύ έξυπνα, όπως και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τα παιχνίδια.

Θυμάμαι να συζητώ μαζί του όταν ήμουν νεαρός τεχνικός, θαύμαζα πραγματικά την εξυπνάδα του και το όραμά του για το μέλλον του συλλόγου, όμως σε σύγκριση με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ίντερ, ίσως τους λείπει κάτι", τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε:

"Η Άρσεναλ έχει μερικούς πολεμιστές στην ομάδα της, δεν είναι νεαρά αρνιά. Είναι εύκολο να λες ότι "πας στον πόλεμο", όμως χωρίς τη μπάλα είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να έχουμε δύναμη για να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Θα είμαστε οργανωμένοι και με τη δύναμή μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το μάξιμουμ έτσι ώστε να μας σεβαστούν. Είναι πάντα ωραίο να έρχεσαι στην Αγγλία και συγκεκριμένα σε τέτοιο στάδιο, είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός ναός.

Θα ήταν επίσης ωραίο να φύγουμε από αυτό το στάδιο χαρούμενοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: