Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ηρακλής-Στο χείλος του γκρεμού...



Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου Πολύ κοντά στην αποσύνθεση που επιφέρει η διοικητική αβεβαιότητα και η αγωνιστική ανυποληψία. Δηλαδή, ο Ηρακλής που δεν έκανε βήματα εμπρός, αλλά, βήματα προς τα πίσω για να βιώσει ενδεχομένως τις πιο δύσκολες μέρες της ιστορίας του, παίζοντας κορώνα- γράμματα ακόμη και την παραμονή του στην Α' Εθνική.

Οι οπαδοί ξέσπασαν στους παίκτες... Οι πιο θαρραλέοι από τους εκδρομείς στην Ξάνθη, συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια στα Πηγάδια τη στιγμή που η θερμοκρασία ήταν μια - δύο μονάδες πάνω από το μηδέν. Ο Ηρακλής είχε χάσει 4-3 αν και προηγήθηκε δύο φορές, αλλά, η απόδοσή του ήταν και πάλι προβληματική.

"Πονάνε τα μυαλά μας. Παίξτε επιτέλους μπάλα", φώναζαν σε ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές και βρήκαν τον Επστάιν για να αναπτύξουν διάλογο χωρίς... αντίκρυσμα. Ο Ηρακλής προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και είναι άγνωστο πως θα πορευθεί μέχρι την ημέρα της γενικής συνέλευσης των μετόχων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Αντώνης Ρέμος, όπως διαχέεται βρίσκεται στο τελικό στάδιο μιας συμφωνίας με Βελγο-Εβραίο, αλλά, κανείς ακόμη δεν διαθέτει τις λεπτομέρειες. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι η παραμονή του Ρέμου μέχρι το τέλος της περιόδου, με τη συνδρομή στα διοικητικά -ως συνιδιοκτήτης- του Ελιάχου που θα πληρώσει για το 40% ή 50% των μετοχών.

Κατά τα άλλα, ο Κωφίδης με τον Πουρσανίδη, υποτίθεται ότι κινούνται μεταγραφικά. Πέρα από τους δύο Βραζιλιάνους που έχει προκρίνει ο πρώτος, υπάρχουν κι άλλοι μεταγραφικοί στόχοι...

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η χρονιά ξεκίνησε ελπιδοφόρα, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ηρακλής είχε τέσσερις παίκτες, από τις μεταγραφές στη σύνθεση του. Οι υπόλοιποι πέντε ήταν εκτός.

Δυστυχώς, ούτε η φετινή χρονιά δεν έφερε την αλλαγή. Μία ακόμη ρονιά ο Ηρακλής μένει στάσιμος στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο τα προβλήματα παραμένουν και η ομάδα έχει ως στόχο τη σωτηρία. Ο Ρέμος, με τον Προτάσοφ, στο ξεκίνημα της περιόδου, μιλούσαν για Ευρώπη, πεντάδα και μεγαλεπίβολα πλάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: