Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Στην Ιταλία ο Κονσεϊσάο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την ίδια ώρα που οι παίκτες κάνουν χρήση των εορταστικών διακοπών τους, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναζητούν στο μεταγραφικό παζάρι τον παίκτη που θα δώσει τη λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Γι’ αυτό τον λόγο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ταξίδεψε στην Ιταλία, αγορά πολύ γνώριμη και στον Ζήση Βρύζα.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» βρίσκεται ήδη στη γείτονα χώρα προκειμένου να προχωρήσει σε ορισμένες επαφές για τον επιθετικό που θέλουν οι «ασπρόμαυροι». Ο Πορτογάλος έχει στα υπόψιν του 2-3 συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κονσεϊσάο δεν θα επιστρέψει από την Ιταλία, όπου θα μείνει για περίπου δύο ημέρες, στην Ελλάδα, αλλά θα πάει κατευθείαν στην Πορτογαλία για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ταυτόχρονα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να οριστικοποιηθεί και η λύση της συνεργασίας με τους Βερόν και Μπιζέρα, κάτι που θα είναι πιο εύκολο να γίνει εάν και εφόσον οι δύο ποδοσφαιριστές βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Σε εκκρεμότητα παραμένει και ο δανεισμός του Αμπουμπακάρι στον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα, έχουν ο Φερνάντο Σάντος έδωσε οκταήμερη άδεια στους παίκτες, που θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Σε ότι αφορά στους τραυματίες, ο Μπρούνο Τσιρίλο, που υπέστη θλάση στο δικέφαλο αναμένεται να είναι καλά μετά από δύο εβδομάδες.

Ο Μίρκο Σαβίνι, που επίσης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Σαββάτου, δεν έχει κάτι το σοβαρό, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Αναφορικά με το Λούσιο Φιλομένο, στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να μπει σε ομαδικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 15 μέρες. Όσο για τον Κριστιάνο, που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από γρίπη, ταξίδεψε για την Πορτογαλία, όπου και θα κάνει Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: