Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοίνωσε Ελινγκτον η Σκόντα Ξάνθη


Ο Νάθαν Ελινγκτον με τη φανέλα της Ξάνθης Την απόκτηση του Αγγλου επιθετικού Νάθαν Ελινγκτον ανακοίνωσε την Δευτέρα η Σκόντα Ξάνθη. Ο παίκτης που είναι από την Παρασκευή στην πόλη, συναντήθηκε με τους παράγοντες της ομάδας και από την στιγμή που επήλθε η μεταξύ τους συμφωνία, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Nathan Ellington.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Nathan Ellington έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Skodaxanthifc.gr: "Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και επιθυμώ πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία ακόμα και να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ομάδα εκτός της Αγγλίας και είναι για μένα μια νέα εμπειρία από αυτή την άποψη.

Μου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση οι υποδομές της ομάδας και ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της Σκόντα Ξάνθης. Το κλίμα που συνάντησα εδώ και η υπομονή των ανθρώπων με έπεισαν να δεχθώ την πρόταση".

Ο Ελινγκτον έχει γεννηθεί στις 2 Ιουλίου 1981 και έχει ύψος 1,78 μ. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ντέρμπι, Γουέστ Μπρομ, Γουίγκαν, Μπρίστολ Ρόβερς και Γουόλτον και Χέρσαμ.

Στο μεταξύ, το καθιερωμένο φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης έγινε την Δευτέρα με την Σκόντα να επικρατεί με 4-0. Ο Σουάνης πέτυχε δύο γκολ και από ένα Φαμπαινέζι, Οντάι. Φυσικά αγωνίστηκε και ο Ισπανός Αντρέου ο οποίος δοκιμάζεται από τον Ματζουράκη.

Στα αγωνιστικά, τραυματίες είναι οι Σταθάκης, Παπαδημητρίου, Φλίσκας και Στρμπα οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κάτω από τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: