Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Κώστας Χαλκιάς-«Μόνο ο ΠΑΟΚ με απασχολεί»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/fd8a43e29041e2f36ae18a52b4a3a8e7_L.jpg?1261392283?1261392283?1261392283

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους στόχους της ομάδας, μίλησε ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να μείνει στην Τούμπα.

Ο διεθνής γκολκίπερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει στέλεχος του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του «Δικεφάλου» του Βορρά, τονίζοντας ότι διακαής πόθος όλων στον ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χαλκιάς:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση καθώς ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο με θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα είναι στην 3η θέση αλλά βέβαια όλοι μας ζητάμε κάτι καλύτερο για την συνέχεια. Θα μπορούσαμε να έχουμε μερικούς βαθμούς παραπάνω αλλά το πιο θετικό είναι ότι η ομάδα δείχνει μεγάλη αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα. Στον 2ο γύρο θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών και να πλησιάσουμε όσο περισσότερο γίνεται στην κορυφή ενώ φυσικά μας ενδιαφέρει πολύ και το Κύπελλο. Σίγουρα θέλουμε το κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε, πέρα από αυτό όμως όλοι θα δώσουμε τα πάντα για την ομάδα και στα play-off. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά τα τελευταία χρόνια όλοι στον ΠΑΟΚ, σε κάθε επίπεδο, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και προσπαθούν να φέρουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, θα κάνουμε λοιπόν την προσπάθεια για την έξοδο στο Champions League, δεν λέω πως θα το πετύχουμε αλλά θα το παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας στα play-off».

Για την εικόνα της ομάδας:

«Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα μας είναι σίγουρα η σταθερότητα που έχουμε στην απόδοση μας. Αυτό είναι πολύ θετικό, μπορεί να έχουμε μια μικρή διαφορά σε σχέση με την περσινή συγκομιδή στο ίδιο διάστημα αλλά έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο για να καλύψουμε την διαφορά. Θα προσπαθήσουμε όλοι οι παίκτες της ομάδας να πλησιάσουμε όσο γίνεται περισσότερο στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα, να συνεχίσουμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο ως ομάδα και στην συνέχεια, να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Πιστεύω πάντως στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Προσωπικά δεν εξαιρώ ποτέ τον εαυτό μου από την ομάδα, είμαι ικανοποιημένος όταν κερδίζει η ομάδα και έχω καλή απόδοση. Το επόμενο εξάμηνο είναι σίγουρα πολύ σημαντικό και για μένα και για την ομάδα, σίγουρα τελειώνει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι και είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την ανανέωση του. Με ενδιαφέρει φυσικά και η Εθνική καθώς είμαστε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής αλλά αυτό αργεί ακόμη, έχουμε καιρό να το σκεφτούμε. Προέχει λοιπόν ο ΠΑΟΚ, αυτό με απασχολεί μόνο, να είμαστε όλοι όπως πρέπει και να πετύχουμε περισσότερα για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: