Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Σύνθημα για ανασύνταξη από Σαμαρά

http://www.sport24.gr/ast/cov/sa/samaras_2008_5_3_17_28_42_b.jpgTo σύνθημα για ανασύνταξη μετά την ήττα από την Χαρτς, έδωσε ο Γιώργος Σαμαράς στη Σέλτικ ενόψει του ντέρμπι με την Ρεϊντζερς στις 3 Ιανουαρίου. "Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη βαθμολογία, υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια",είπε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός και πρόσθεσε:"Το Ολντ Φιρμ είναι σε δύο εβδομάδες, δεν είναι σωστό να μιλάμε γι΄αυτό.

Όμως πρέπει να μείνουμε κοντά τους και με μία νίκη όλα μπορούν να αλλάξουν. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε από τη Χαρτς αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από το παιχνίδια.

Βρήκαμε τη φόρμα μας τις τελευταίες έξι-επτά εβδομάδες, κάναμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε πολλά γκολ. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες και νομίζω ότι έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε στο τέλος.

Η Σέλτικ και η Ρεϊντζερς είναι πάντα στο κυνήγι του τίτλου και είμαι χαρούμενος που αυτή τη σεζόν, υπάρχουν και άλλες ομάδες που πιέζουν, όπως η Χιμπέρνιαν, η Χαρτς και η Νταντί Γιουνάιτεντ. Να δούμε ποιός έχει την ποιότητα να αντέξει έως το τέλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: