Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Κόντης: «Ο Κούπερ ότι καλύτερο έχει έρθει στον Άρη»

Κόντης: «Ο Κούπερ ότι καλύτερο έχει έρθει στον Άρη»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και υπογράμμισε αρχικά για την νίκη επί του Ολυμπιακού: «Κλείνει η χρονιά με μία μεγάλη νίκη και την επιβεβαίωση ότι έρχεται η βελτίωση που όλοι περιμένουμε. Ήταν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, ακόμα κι εμείς που ξέρουμε το Χαριλάου δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας και την εκπληκτική τακτική από τον προπονητή μας, ήρθε η εύκολη νίκη που θα ήταν ευκολότερη αν δίνονταν το πέναλτι και αποβάλλονταν ο Γκαλίτσιος.
Το… ψυγείο δεν σημαίνει τίποτα, δεν ισχύει αυτό που ίσχυε πέρσι μετά από δύο παραπομπές να έρχεται η διαγραφή για τους διαιτητές. Πάλι σε 15 ημέρες δίπλα μας θα είναι» και συνέχισε για τα μεταγραφικά και τις δικές του επιλογές: «Η προσπάθεια είναι συνολική, όλη της διοίκησης. Είπαμε πέντε επιλογές αλλά η διοίκηση υλοποίησε τις προτάσεις, με γνώμονα το οικονομικό, ώστε να μην χρεωθεί η ομάδα».
Ο Γιάννης Κόντης πρόσθεσε: «Οι παίκτες έδειξαν ότι αδικούν τον εαυτό τους. Όταν αγωνίζονταν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό και έχουν δείξει ότι μπορούν να… εξαφανίζουν τον αντίπαλο, δεν επιτρέπεται εμφανίσεις όπως με τον Αστέρα. Οι παίκτες αφομοιώνουν την τακτική του προπονητή. Είδαμε κοντά τις γραμμές, είδαμε παίκτες όπως ο Πρίττας που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι. Είδαμε τον Ναφτί να κόβει αλλά και να κάνει παιχνίδι, οι πλάγιοι λειτούργησαν όπως έπρεπε» και συμπλήρωσε για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Διαπίστωσε ότι υπάρχει άλλος τρόπος φιλοσοφίας και ανάπτυξης παιχνιδιού και προσπαθεί να περάσει τον δικό του. Εφόσον τα καταφέρει τότε να είναι όλοι σίγουροι ότι η ομάδα θα φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης».
Για τα μεταγραφικά είπε: «Οι παίκτες φεύγουν σε διακοπές για πέντε ημέρες, αλλά θα δούμε τα μεταγραφικά από την νέα χρονιά, υπάρχουν στόχοι και θα αναλύσουμε τα δεδομένα. Δεν υπάρχει κάτι συζητήσιμο με την ΑΕΚ, ο κ. Θανόπουλος παραιτήθηκε και δεν υπάρχει κανένας για να μιλήσουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για τις αξιολογήσεις του κ. Κούπερ όσον αφορά τα μεταγραφικά, γιατί έτσι θέλει, να μην ακούγεται τίποτα».
Για τον προπονητή του Άρη αναφερόμενος για το πώς ένιωθε μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Ήταν συγκινημένος γιατί μπόρεσε να δώσει η ομάδα κάτι από αυτά που πιστεύει και ο ίδιος ότι μπορεί, μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Βρισκόμαστε στην χώρα της εύκολης άποψης, παίκτες που το καλοκαίρι ήταν κορυφαίοι, μετά από έναν μήνα έγιναν άχρηστοι» ενώ χαρακτήρισε τον Κούπερ ως την καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει: «Από αυτά που βλέπω, θεωρώντας ότι η βάση είναι ο προπονητής και έχω γνωρίσει αρκετούς, ο κ. Κούπερ είναι ότι καλύτερο έχει έρθει στον Άρη».
Όσον αφορά το θέμα Κούπερ είπε: «Δεν θέλω να πω τίποτα για το θέμα Αμπρέου, απλά θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές και υγεία σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: