Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ντικούδης: Προσοχή στη Ζαντάρ




Ντικούδης: Προσοχή στη Ζαντάρ

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Ζαντάρ το βράδυ της Τρίτης. Με νίκη θα κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup και αν η Σιαουλιάι επικρατήσει της Χαποέλ στη Λιθουανία θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Δήμος Ντικούδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Εάν τα καταφέρουμε, θα μπούμε στους '16' του θεσμού από τώρα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου. Παράλληλα, θα παραμείνουμε στην πρώτη θέση του γκρουπ, η κατάκτηση της οποίας θα αποτελέσει τον δεύτερο στόχο μας.

Η Ζαντάρ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, που έχει ταλαντούχους παίκτες. Της αρέσει να οδηγεί τους αγώνες σε μεγάλα σκορ. Έχει πολύ καλούς σουτέρ, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εφαρμόσουμε το δικό μας ρυθμό.

Αν είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Το είχαμε πετύχει στο γήπεδό τους στην Κροατία και μπορούμε να το επαναλάβουμε στην έδρα μας, έχοντας την συμπαράσταση των οπαδών μας.»


Όσον αφορά τις απουσίες των Κακιούζη, Μπάρλου ο Ντικούδης τόνισε: «όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, λόγω των τραυματισμών που έχουμε στις θέσεις των ψηλών, ώστε να μην έχουμε προβλήματα στα ριμπάουντ και στο μαρκάρισμα των αντιπάλων μέσα στη ρακέτα. Όποτε υπάρχουν απουσίες, πρέπει όλοι οι υπόλοιποι παίκτες να κάνουν ό,τι χρειαστεί, ακόμα και σε τομείς στους οποίους δεν είναι συνηθισμένοι, ώστε να καλυφθούν τα κενά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: