Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Δώνης: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"

http://www.sport24.gr/ast/cov/do/donis_2009_12_18_14_47_21_b.jpg"Πρέπει να εκμεταλλευτείς το γήπεδο σου αν θες να κυνηγήσεις κάτι παραπάνω", υπογράμμισε ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου.Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε επίσης στο επερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μετά το ρεπό των Χριστουγέννων.

Αρχικά είπε: "Καταρχήν με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους θέλω να στείλω τις ευχές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρόμητου στον κόσμο της ομάδας για υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και ευτυχία. Όλοι οι αθλητές να είναι υγιείς και φυσικά και οι δικοί μας για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πιο σημαντικό είναι ότι μετά το ρεπό των Χριστουγέννων οι παίκτες επέστρεψαν σε αρκετά καλή κατάσταση κάτι που σημαίνει ότι έδειξαν επαγγελματισμό και ότι είναι συγκεντρωμένοι για την συνέχεια που μας περιμένει
".

Ο Δώνης στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας, τον Άρη: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ποιότητα, ένα σύνολο που έχει καλούς παίκτες, που είναι πολύ επικίνδυνο και μιλάει για υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Κατά την άποψη μου και οι δύο ομάδες θα προσφέρουν κάτι πολύ καλό από πλευράς θεάματος στον κόσμο".

Τέλος μίλησε για το δεύτερο γύρο πρωταθλήματος που έχει μπροστά του ο Ατρόμητος: "Αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι ότι για να αισθανθείς ασφάλεια και να κυνηγήσεις το κάτι παραπάνω στη βαθμολογία πρέπει να εκμεταλλευτείς το γήπεδο σου, κάτι που ισχύει για όλες βέβαια τις ομάδες. Το πιο σημαντικό ρόλο τον παίζει λοιπόν η έδρα και ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος εμείς, όπως και στο παιχνίδι με τον Άρη που είναι μέσα στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: