Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Κώστας Μπότος-Πιέζει ο Παναθηναϊκός για Ηρακλή ή Λάρισα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/ef925e902ba69090fb1c28215b32ed69_L.jpg?1262451103?1262451103?1262451103

Η Ανόρθωση απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Σίλβα Κλέιτον και ο μάνατζερ του, Κώστας Μπότος, πετάει το μπαλάκι στον Παναθηναϊκό! «Ο Παναθηναϊκός χάλασε το deal».


Η Ανόρθωση μετά τον Βαγγέλη Μάντζιο επιχείρησε να πάρει... πακέτο στην Μεγαλόνησο και τον Σίλβα Κλέιτον. Ωστόσο το μεσημέρι του Σαββάτου η «κυρία» ανακοίνωσε πως απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο άσο και έτσι το... σίριαλ με την αποχώρηση του «Κλέι» συνεχίζεται.

Ο Κώστας Μπότος, τόνισε πως οι «πράσινοι» με το... ζόρι θέλουν να δώσουν τον παίκτη είτε στην Λάρισα είτε στον Ηρακλή.

«Μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι που πραγματικά δεν τιμούν κανέναν τουλάχιστον πρέπει να κυριαρχήσει η λογική. Με το ζόρι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όσο και να πιέζει ο Παναθηναϊκός να πάμε στην Ηρακλή ή την Λάρισα ή σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα εμείς θέλουμε να βγούμε από την ναφθαλίνη που μας έβαλε ο Παναθηναϊκός. Όχι η ποδοσφαιρική αξία του Κλέιτον.

Να δώσουμε την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που αδικούμαστε να μας αξιοποιήσει. Πηγαίνοντας σε μια ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό. Όπως έκανε στην περίπτωση του Μάντζιου» είπε αρχικά και συνέχισε: « Γιατί ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός δεν αποδέχθηκε τους όρους της Ανόρθωσης που ήταν ίδιοι με τον Μάντζιο. Δανεισμός μέχρι το τέλος χρονιάς με οψιόν αγοράς. Πληρώνοντας το συμβόλαιο του παίκτη που ανέρχεται στα 200.000 ευρώ συν τα μπόνους. Από δω και πέρα, πρέπει να διεκδικήσουμε θέση ενδεκάδας. Και να μας πει κάποιος γιατί αδικούμαστε τόσο πολύ. Να μας εξηγήσει ο προπονητής ή η διοίκηση γιατί μας αδικεί. Πρέπει να μας δουν με αξιοκρατικά κριτήρια».

Τέλος και όσον αφορά το πειθαρχικό παράπτωμα του Κλέιτον που ήταν υπεύθυνο για να ξαναμπεί ο παίκτης στo... ψυγείο ξανά, ο Μπότος είπε: «Και ο Λέτο έκανε να έρθει δύο μέρες από την Αργεντινή αλλά όλοι λένε για τον Κλέιτον. Πήρε το πρόστιμο δίκαια και όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: