Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Λεάντρο Γκρατσιάν-Μιλάει με Ιντεπεντιέντε

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e4d2ff55dffec61252540378999c3eb5_L.jpg?1262501360?1262501360?1262501360

Ο Λεάντρο Γκρατσιάν να μην έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Άρη, και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Αμπρέου και να αποχωρήσει τον Ιανουάριο με προορισμό την Ιντεπεντιέντε.

Ο τεχνικός της Ιντεπεντιέντε, Αμέρικο Γκαγιέγο, έχει ζητήσει την απόκτηση ενός δεκαριού που θα κάνει την διαφορά και ο μέσος του Άρη, είναι ο εκλεκτός. Ο Γκαγιέγο έχει ζητήσει την απόκτηση του Γκρατσιάν, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να γνωρίζει για το ενδιαφέρον αυτό, ένα ενδιαφέρον που δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Ο Αργεντινός μέσος ήρθε με πολλά όνειρα στην Θεσσαλονίκη, αλλά μετά από έξι μήνες δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να αποδώσει τα αναμενόμενα. Επίσης, ο ερχομός του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, αφού στο σύστημα που χρησιμοποιεί (4-4-2) δεν χωράει τον πρώην άσο της Μπόκα Τζούνιορς.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, ο εκπρόσωπός του θα ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη ώστε να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Γκρατσιάν ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Μπόκα Τζούνιορς, έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «χεϊνέζες» μέχρι το 2011 και για να μετακομίσει στην Ιντεπεντιέντε, θα πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Μάλιστα, στην περίπτωση αυτή η Ιντεπεντιέντε είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον τερματοφύλακα Ιλάριο Ναβάρο στην Μπόκα, η οποία ψάχνει για πορτιέρο, ώστε να την πείσει να παραχωρήσει τον Γκρατσιάν. Ο ίδιο ο παίκτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον αυτό και δεν λέει όχι σε ενδεχόμενη μεταγραφή, αφού ξέρει πολύ καλά ότι θα παίζει βασικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: