Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταγγέλλει

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/04e356552cec8bf476fc0bf1f195c062_L.jpg?1262542784?1262542784?1262542784

Οι διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου προκάλεσαν οργή στις τάξεις του Πανσερραϊκού, καθώς με ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για διακωμώδηση του αθλήματος.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού που καταγγέλει τον διαιτητή και τους βοηθούς του στην αναμέτρηση του Βόλου, ενώ ευχαριστεί τον Αχιλλέα Μπέο για την φιλοξενία στον Πέτρο Θεοδωρίδη.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταγγέλλει το διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προς το άθλημα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο εν λόγω διαιτητής με τη διαγωγή του, τα άδικα σφυρίγματα, τις άδικες κίτρινες κάρτες που οδήγησαν σε αποβολές, διακωμώδησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και «εκτέλεσε» την ομάδα μας. «Κλείνοντας» τα μάτια σε χέρι της αντίπαλης ομάδας στη φάση του πρώτου γκολ, τιμωρώντας τις δίκαιες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών μας με κάρτες, αποβάλλοντας τον προπονητή μας και καταλογίζοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ο εν λόγω διαιτητής κατάφερε να εκνευρίσει την ομάδα μας, η οποία αν και υστερούσε αριθμητικά υπερτερούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Καλούμε την ΚΕΔ να αντιδράσει άμεσα καθώς τέτοιες διαιτησίες «αμαυρώνουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο και απομακρύνουν ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους από τα ελληνικά γήπεδα. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεσμεύεται να καταγγείλει τον εν λόγω διαιτητή στα αρμόδια όργανα και στην αθλητική δικαιοσύνη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς την ομάδα μας.

Υ.Σ. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και ο πρόεδρος της, Πέτρος Θεοδωρίδης ευχαριστούν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: