Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ: Έδειξε 11αδα ο Σάντος


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Τι δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος στην σημερινή προπόνηση.

Τα εισιτήρια τελείωσαν, η διοίκηση προετοιμάζεται για το αγώνα με τους «Πράσινους» και η ομάδα απερίσπαστη συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (21/2). Ο Φερνάντο Σάντος συνέχισε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης σε υψηλούς ρυθμούς, με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα από το οποίο προέκυψε και το σχήμα που θα χρησιμοποίηση απέναντι στην ομάδα της Αθήνας.

Ο Πορτογάλος έχει και κάποιες απουσίες οι οποίες δεν εμπνέουν ανησυχία. Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Μίρκο Σαβίνι δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Λούσιο Φιλομένο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς προληπτικά αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης, λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο που εξέτασε τον Βόσνιο επιθετικό θεωρεί πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας με το «Αλάνι» να επιστρέφει από αύριο (19/2) και πάλι σερ κανονικούς ρυθμούς.
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U18 της Σερβίας.

Ο Φερνάντο Σάντος στο εσωτερικό δίτερμα χρησιμοποίησε στους λεγόμενους βασικούς τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σνάουτσερ και αριστερά τον Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μαλεζάς και Κοντρέρας. Στον χώρο του κέντρου οι Σορλέν και Γκαρσία με τον ΊΒιτς να αγωνίζεται στον άξονα και τους τους Κριστιάνο και Βιερίνια να αγωνίζονται στα πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς, με τον Εντίνιο να μπαίνει στην θέση του μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: