Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Αντίθετος με Μούσλι ο Κούδας


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιώργος Κούδας δεν συμφωνεί με την δήλωση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που τόνισε ότι το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είναι το σημαντικότερο της 30ετίας. Ο παλαίμαχος άσος του «δικεφάλου» ανέφερε πως είναι μια αναμέτρηση όπως όλες οι άλλες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «SportDay»:

«Είναι μια ωραία συγκυρία. Οπωσδήποτε θα υπάρχει πίεση και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την γκέλα με την Καβάλα, ενώ και για τον ΠΑΟΚ είναι πιεστικά τα πράγματα, μια και του δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση. Δεν το ελπίζαμε να είναι και τόσο κοντά πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά να που καμιά φορά τα πράγματα έρχονται έτσι όπως δεν τα περιμένει κανείς».

Για τη δήλωση του Μουσλίμοβιτς:

«Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα. Στη πραγματικότητα είναι ένα ματς όπως όλα τ' άλλα. Το λέω, γιατί έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιας σημασίας ντέρμπι και μόνο αν τα αντιμετωπίζεις φυσιολογικά, θα είναι καλύτερα και ψυχολογικά για τους παίκτες. Πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα, αλλά ψύχραιμα και να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι αν δεν αποτελούσαν μια τόσο καλή ομάδα, δεν θα βρίσκονταν τώρα σε αυτή τη θέση.

Κοιτάξτε, στην αρχή ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Σταδιακά φάνηκε παιχνίδι με παιχνίδι ότι μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλαμε να βλέπουμε. Αρχισε, λοιπόν, να αποδίδει, ήρθε και μία σειρά από πολύ θετικά αποτελέσματα και αποκορύφωμα ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκεί έδειξε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό της προηγούμενης σεζόν. Ένα διαφορετικό πρόσωπο που δεν είχε ως κυρίαρχα στοιχεία μόνο την καλή κατάσταση στα αμυντικά χαφ και την άμυνα, αλλά και την καλή λειτουργία και στην επίθεση. Στον επιθετικό τομέα η ανάπτυξη είναι ορθολογική και οι επιθετικοί στηρίζονται πλέον από τα χαφ. Γι' αυτό και έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ ωραίες φάσεις, υπάρχει ποικιλία στην ανάπτυξη και οι επιθετικοί δεν μοιάζουν αποκομμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: