Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ζητούν έκτακτα μέτρα οι Βοιωτοί


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τη λήψη έκτακτων μέτρων για την ασφάλεια της αποστολής στη Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή ζήτησε ο επίσημος Λεβαδειακός. Η διοίκηση των Βοιωτών, κατήγγειλε ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές (αστυνομία, Σούπερ Λιγκ και ΔΕΑΒ) αυξημένα μέτρα για την προστασία της αποστολής από την στιγμή που θα φτάσει στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» έως και την επόμενη μέρα που θα αναχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

«Παλαιοπαραγοντικού τύπου μεθοδεύσεις.
Καλώς να ορίσετε»

Η κίνηση των ανθρώπων της ΠΑΕ Λεβαδειακός προκάλεσε την αντίδραση των «κυανολεύκων» οι οποίοι ως απάντηση εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση.

« Οι από τον κ. Κομπότη πηγάζουσες μεθοδεύσεις, αυτού του είδους, περί δήθεν "ανωνύμων απειλητικών τηλεφωνημάτων" και "εξωαγωνιστικών κινδύνων", είναι ξεπερασμένες και αναδεικνύουν την άλλη όψη της αντίληψης, που έχει για τα πράγματα, καθώς δεν διατηρεί το σθένος να αντιμετωπίσει την ωμή αγωνιστική πραγματικότητα.

Ο Ηρακλής και ο κόσμος του, σε μεγάλο βάθος χρόνου, όταν ακόμη ο Λεβαδειακός δεν υπήρχε, έχουν εμπράκτως αποδείξει το σεβασμό στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. Ο επίσημος Ηρακλής και ο κόσμος του θα διαψεύσουν τον κ. Κομπότη και τους "φόβους" του, διασφαλίζοντας την διεξαγωγή του αγώνα, μακριά από παραβατικές συμπεριφορές.

Αυτές οι μέθοδοι στοχεύουν στην δημιουργία τυφλού φανατισμού και στην πρόκληση καταστάσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν στην τιμωρία της ομάδας μας. Ωστόσο, ο κόσμος μας αντιλαμβάνεται τον απώτερο στόχο αυτών των τακτικών και γνωρίζει να προστατεύει τον Ηρακλή από όλα αυτά, όπως κάνει επί τόσα χρόνια.

Συνεπώς, ο κ. Κομπότης θα πρέπει να εγκαταλείψει αυτές τις παλαιοπαραγοντικού τύπου μεθοδεύσεις, που δεν οδηγούν πουθενά, καθώς η ομάδα μας, με την αγωνιστικότητα της και ο κόσμος μας, με την μεγάλη και ουσιαστική στήριξή του, σε φίλαθλά πλαίσια, μακριά από παγίδες, θα οδηγήσουν τον Ηρακλή στη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου. Κύριε Κομπότη, καλώς να ορίσετε...

ΥΓ. Στο γήπεδο θα υπάρχουν πολλά... "Ball Boys" για να εξυπηρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και την ομαλή ροή του αγώνα».

Μοναδικός απών ο Μάρκες

Χωρίς να προκύψει κάτι απρόοπτο συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ηρακλή για ον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Η προπόνηση διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο» ώστε να μπορέσει ο Μπουμπένκο να αναλύσει στους παίκτες του κάποια στοιχεία που θα πρέπει να έχουν στο παιχνίδι τους στον τομέα της τακτικής. Το ευχάριστο για τον Σλοβάκο τεχνικό είναι πως είχε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Μάρκες, στην διάθεσή του καταστρώνοντας έτσι τα πλάνα του για την Σαββατιάτικη (20.02, 16.45) αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: