Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ρινκόν: «Η Καβάλα μπορεί να φτάσει ψηλά»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το βραβείο του ως πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague παρέλαβε την Πέμπτη (18/2) ο Ντιόγκο Ρινκόν.

Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για τους στόχους της Καβάλας άλλα και για την προσωπική του απόδοση.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γι΄ αυτή την βράβευση. Αποτελεί μία επιβράβευση, όχι μόνο για την αγωνιστικότητά μου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα την παρουσία μου και τις προσπάθειες που έχω καταβάλει από το ξεκίνημα της σεζόν», δήλωσε ο Ρινκόν, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης της Καβάλας με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Κυριακή.

Στη συνέχεια αφιέρωσε το βραβείο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Ψωμιάδη, ενώ τόνισε: «... δεν με ενδιαφέρει σε ατομικό επίπεδο να πάω καλά, αλλά σε συλλογικό. Στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί το αξίζει».

Η τελετή έγινε στο κτίριο της Νομαρχίας Καβάλας και το βραβείο στον ταχύτατο στάικερ παρέδωσε ο αναπληρωτής νομάρχης, Γιώργος Τσαλουχίδης, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε την παραχώρηση στην ΠΑΕ Καβάλα έκτασης 30 στρεμμάτων, στην περιοχή της Νέας Καρβάλης, για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: