Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Καραγεωργίου: «Κίνητρο… ο Ολυμπιακός»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παλέψει ο Εργοτέλης απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Παγκρήτιο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά τόνισε πως το όνομα του αντιπάλου αποτελεί κίνητρο.

«Το Σάββατο συνεχίζονται τα δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Το όνομα του αντιπάλου μας, του Ολυμπιακού, είναι κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν με τις ενέργειες τους να καθορίσουν ένα παιχνίδι. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση, ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε ευχαριστημένοι από την αναμέτρηση»., τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, είπε: «Δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Φραγκουλάκης και Τσεσνάουσκις που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση μου. Σίγουρα είναι σημαντικές οι απουσίες, ωστόσο πιστεύω ότι το κενό τους θα αναπληρωθεί επάξια από αυτούς που θα αγωνιστούν», ενώ προανήγγειλε και την απουσία του Πόζα. «Ο Πόζα ζήτησε από τον προπονητή τερματοφυλάκων να μην παίξει γιατί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι πολύ λεπτό το θέμα του τερματοφύλακα σε μια ομάδα. Εγώ έχω πει ότι στους τερματοφύλακες μας ότι τους στηρίζω. Ο τερματοφύλακας πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια και εγώ προσπαθώ να τον αποφορτίζω. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τερματοφύλακας δεν θα είναι ο Πόζα. Θεωρώ αντρίκιο να πει ένας παίκτης ότι δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί διότι δείχνει υπευθυνότητα. Στην ομάδα μας έχουμε τερματοφύλακες, οι οποίοι έχουν δείξει την αξία τους».

Τέλος, για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του στην επίθεση, ανέφερε: «Μας προβληματίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια. Είναι ένα θέμα για εμάς, ωστόσο έχουμε ικανότατους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι στην περίπτωση μας παίξει ρόλο η τύχη και κανένας άλλος παράγοντας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: