Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Μουσλίμοβιτς: "Το ματς της 30ετίας"!


Σκόραρε και... τρελάθηκε ο Μουσλίμοβιτς Για τη σπουδαιότητα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς σε συνέντευξή του στον "Sport 103 FM". "Είναι το πιο σημαντικό ντέρμπι των τελευταίων χρόνων, της τελευταίας 30ετίας, για τον ΠΑΟΚ. Το βασικό είναι ότι τώρα όλα εξαρτώνται από 'μας. Όλα ανοιχτά στο Πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο τι αξίζουμε. Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια να πούμε" τόνισε ο Βόσνιος, που σε ερώτηση για το αν σκέφτεται νίκη με δικό του γκολ την Κυριακή, επεσήμανε: "Το 'χω πει κατ' επανάληψη. Αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα. Φυσικά, θα είμαι χαρούμενος αν βάλω γκολ".

Όσο για το πώς πρέπει να φερθεί ο κόσμος την Κυριακή πρόσθεσε: "Δεν χρειάζεται να πω εγώ τι πρέπει να κάνει. Ξέρει καλύτερα πώς θα συμπεριφερθεί. Είναι πάντα μαζί μας και στα εύκολα και στα δύσκολα".

Μίλησε ακόμη για τη νίκη στα Γιάννινα, τονίζοντας: "Νομίζω ότι στα Γιάννινα κάναμε μία από τις πιο σημαντικές νίκες τα τελευταία 2χρόνια, από τότε που είμαι εγώ στην ομάδα. Ήμασταν πεινασμένοι για τη νίκη και ο κόσμος να γνωρίζει ότι όλοι έχουν μέσα στην ομάδα έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει να 'σαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Μάθαμε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Έτσι, παρά το γεγονός ότι παίξαμε αρκετή ώρα με δέκα παίκτες, δείξαμε ότι έχουμε καρδιά".

Τέλος, για τον εαυτό του επεσήμανε ότι πάει ολοένα και καλύτερα μετά τον τραυματισμό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: