Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Nτουγκλάο: "Οτι αποφασίσει ο πρόεδρος"


Ο Ντουγκλάο με αντίπαλο τον Σισέ Υπόχρεος στη διοίκηση της Καβάλας, που του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει την αξία του δήλωσε ο Ντουγκλάο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. "Το μέλλον μου εξαρτάται από τον πρόεδρο. Αν εκείνος αποφασίσει να με πουλήσει, καλώς. Αν αποφασίσει να με κρατήσει, εγώ είμαι ευχαριστημένος", τόνισε μεταξύ άλλων.

Για την εμφάνιση της Καβάλας απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Αποδώσαμε σωστά και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και πραγματοποιήσαμε υποδειγματική εμφάνιση, κυρίως αμυντικά. Παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση, ήμασταν πολύ καλοί τακτικά και τεχνικά, δεν κάναμε λάθη. Ήταν το τέλειο παιχνίδι».

Για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ομάδας του απέναντι στους «μεγάλους»: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Προφανώς μας βολεύει να αντιμετωπίζουμε ομάδες που φτιάχνουν παιχνίδι και αφήνουν χώρους, ενώ αντιμετωπίζουμε δυσκολίες σε πιο κλειστές άμυνες και με αντιπάλους που παίζουν πιο δυνατά».

Για τη συμβολή του προπονητή του, Αάντ Ντε Μος, στη νίκη: «Ο προπονητής εξήγησε σε μας τους αμυντικούς, στους μέσους και τους επιθετικούς ξεχωριστά τι ζητούσε στο ματς. Κάνει εξαιρετική δουλειά».

Για την υποδοχή της αποστολής στην Καβάλα: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους φιλάθλους που μας υποδέχτηκαν. Χαρήκαμε πολύ και μας δίνει μεγάλη ώθηση να γνωρίζουμε πως υπάρχει κόσμος που μας στηρίζει».

Για το αν η Καβάλα διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη: «Η χθεσινή νίκη είναι μεγάλη και τονώνει την αυτοπεποίθησή μας. Τώρα έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου την Τετάρτη και μπορούμε μέσα αυτής της διοργάνωσης να διεκδικήσουμε ακόμη και την έξοδο στην Ευρώπη».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής σε μεγαλύτερη ομάδα το καλοκαίρι: «Αυτό που κοιτάζω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά. Ο πρόεδρος με έφερε στην Καβάλα μετά από μία δύσκολη σεζόν στη Ναντ, όπου δεν αγωνιζόμουν. Είμαι υπόχρεος απέναντι στον πρόεδρο και την ομάδα, γιατί μπορώ να αγωνίζομαι τακτικά και να βελτιώνομαι. Το μέλλον μου εξαρτάται από τον πρόεδρο. Αν εκείνος αποφασίσει να με πουλήσει, καλώς. Αν αποφασίσει να με κρατήσει, εγώ είμαι ευχαριστημένος. Είμαι πολίτης της Καβάλας και περνάω καλά εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: