Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Μ.ΔΟΜΑΖΟΣ: «Δεν χάνεται το πρωτάθλημα»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε στον «Sentra 103.3» και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως ο Παναθηναϊκός θα φύγει με το «διπλό» από την Τούμπα κόντρα στον και πως στο τέλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο Μίμης Δομάζος αναφέρθηκε:

Για την ήττα από την Καβάλα: «Νομίζω ότι δεν πάει να πει τίποτα ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από την Καβάλα. Ακόμα πρώτος είναι. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει οκτώ νίκες δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σίγουρα είχε το μυαλό του στο παιχνίδι με τη Ρόμα και δεν συγκεντρώθηκαν οι παίκτες».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τις δηλώσεις Αντωνιάδη περί «παταγώδης αποτυχίας» αν χαθεί αυτός ο τίτλος: «Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει το πρωτάθλημα. Θα αυξήσει την διαφορά. Ο Αντώνης Αντωνιάδης σκέφτεται αλλιώς και εγώ αλλιώς. Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός θα νικήσουν όλα αυτά τα παιχνίδια που απομένουν καθώς έχουν δύσκολο πρόγραμμα. Είμαι βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη μέσα στη Τούμπα και θα το δείτε. Ο Παναθηναϊκός ξέρει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ δε θα κάτσει να χάσει αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό».

Για τα λάθη και τις ελλείψεις του Παναθηναϊκού: «Κάνανε λάθη οι παίκτες του Παναθηναϊκού, κυρίως στο ότι η Καβάλα αμυνόταν με 10 παίκτες και έπρεπε να τη διασπάσουν από τα πλάγια, κάτι που δεν το κάνανε. Γενικά γίνανε λάθη πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι έφταιξε η άμυνα και έχασε ο Παναθηναϊκός . Όταν χάνεις φταίνε όλες οι γραμμές και όχι μόνο η άμυνα. Για μένα πρέπει να έρθει στην ομάδα ένας μεγάλος χαφ να κρατάει καλά στο κέντρο καθώς η καλή επίθεση δίνει τις νίκες. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μεγάλο παίκτη στο κέντρο. Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, δεν μπορούν να τα κάνουν όλα».

Για τους μετόχους: «Οι μέτοχοι είναι όλοι Παναθηναϊκοί, τους έχω ζήσει όλους. Και ο κ. Γιαννακόπουλος είναι, και ο κ. Πατέρας ερχότανε στο γήπεδο να μας δει, και ο κ.Βγενόπουλος ερχότανε να δει την αγαπημένη του ομάδα και ο Τζίγγερ. Θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα είναι καλά. Ο κ. Πατέρας έχει κάνει καλή δουλειά, έχει πλέον πείρα και μακάρι να μείνει στην θέση του προέδρου».

Για τον κ. Βγενόπουλο: «Είναι μεγάλος επιχειρηματίας και πανέξυπνος άνθρωπος. Ξέρω ότι ο κ. Βγενόπουλος όσα είπε εκείνη τη μέρα τα εννοούσε, ξέρει τι λέει. Είμαι σίγουρος πως ξέρω για ποιους τα έλεγε αλλά δεν μπορώ να σας πω. Θεωρώ ότι όλα τα διοικητικά θα πάνε καλά, έχει γίνει καλή δουλειά και οι μέτοχοι δε θα έχουν κανένα πρόβλημα. Αν ο κ. Βγενόπουλος πάρει τα ηνία θεωρώ ότι θα πάει την ομάδα πολύ ψηλά και θα κάνει μεγάλο τον Παναθηναϊκό. Σχετικά με πέρυσι που ακόμα δεν ξέρανε καλά την ομάδα οι άνθρωποι της διοίκησης, φέτος τα πήγανε καλύτερα και έκαναν καλή δουλειά στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: