Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αποφορτίζει το κλίμα ο ΠΑΟΚ

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο ΠΑΟΚ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να αποφορτίσει το κλίμα, αποφάσισε να μην υπάρξουν δηλώσεις όλη την εβδομάδα, είτε από την διοίκηση είτε από στελέχη της ομάδας, ενώ οι προπονήσεις θα είναι κλειστές.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ορθά σκεπτόμενη έκρινε πως όλη την εβδομάδα θα ασκηθεί μεγάλη πίεση στην ομάδα, αλλά και στην διοίκηση λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Έναν αγώνα που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν κρίθηκε οι παίκτες να μην απασχολούνται στα ΜΜΕ που άθελά τους μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με κάποιες δηλώσεις τους.

Επίσης αποφασίσθηκε οι προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο να είναι κλειστές προκειμένου να αποφευχθούν οι επισκέψεις φίλων της ομάδας για να δουλέψουν ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του ήρεμα.

Επιστρέφει ο Γκαρσία


Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα τρία ήταν τα προβλήματα για τον τεχνικό του Δικεφάλου. Οι Σαβίνι και Σνάουτσερ ακολούθησαν σήμερα (16/2), ενώ απουσίασε ο Γκαρσία που βρίσκεται στην πατρίδα του μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο Ουρουγουανός αναμένεται το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και από αύριο να τεθεί στην διάθεση του Σάντος. Βέβαια το ερώτημα είναι σε ποια ψυχολογική κατάσταση θα είναι ο 32χρονος ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής του Δικεφάλου αναμένεται να μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή για να γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει

Μπήκαν οι Τσιρίλο- Φιλομένο


Μετά από μεγάλο διάστημα απουσία τους επέστρεψαν και τέθηκαν στην διάθεση του Σάντος οι Τσιρίλο και Φιλομένο. Προς το τέλος της σημερινής προπόνησης έγινε οικογενειακό δίτερμα χωρίς όμως ο Πορτογάλος τεχνικός να δείξει πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Χαμός για τα εισιτήρια

Στις 9 το πρωί αύριο Τετάρτη (17/2) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. ΟΙ φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται από πολύ νωρίς να συγκεντρώνονται έξω από τα εκδοτήρια για την αγορά ενός εισιτηρίου. Τα 7.500 εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν πολύ γρήγορα με τον κόσμο του Δικεφάλου, να κάνει ένα ακόμα σολντ άουτ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού για την 23η Αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:00. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 80 € Θύρες 2, 3: 60 € Θύρες 5, 6: 40 € Θύρες 4, 4α: 20 € Θύρες 7, 7a, 8: 25 € Την ίδια ημέρα και ώρα θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: