Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ταπούτος: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ταπούτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί του Αμαρουσίου στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο PAOK Sports Arena όσο και στο αυριανό ντέρμπι (17/2) του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Σχολιάζοντας στον Libero 107,4 το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Ταπούτος σημείωσε: "Είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ίσως το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού να είναι και στον τελικό του κυπέλλου που ακολουθεί και εμείς θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, ο Ταπούτος δήλωσε: "Στο παιχνίδι με το Μαρούσι παίξαμε πολύ καλή στην επίθεση ενώ στην άμυνα βγάλαμε ενέργεια και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε καλά τι μπάσκετ παίζει το Μαρούσι και προσπαθήσαμε να μην το αφήσουμε να τρέξει πολύ, θέλαμε να του κόψουμε τον ρυθμό και τα πικ εν ρολ που κάνει στην επίθεση, τα πήγαμε καλά και έτσι το σταματήσαμε.

Είναι μια στρωμένη ομάδα, με τους παίκτες της να παίζουν καιρό μαζί, δεν νομίζω όμως ότι η διαφορά μας είναι τόση όσο δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μια ομάδα που ο κ. Μαρκόπουλος ανέλαβε να την στρώσει από το μηδέν καθώς ήρθαν 10-12 νέοι παίκτες και έπρεπε να δέσουμε, τώρα πιστεύω ότι η ομάδα αρχίζει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για μας και θα πηγαίνουμε σε όλα για την νίκη. Σίγουρα η εξάδα είναι ένας εφικτός στόχος και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να βρούμε δύναμη στην συνέχεια για να κάνουμε και το βήμα παραπάνω".

Καταλήγοντας, ο Χρήστος Ταπούτος τόνισε για τη μεγάλη νίκη επί του Αμαρουσίου: "Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας και μάλιστα μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη με όσες πιθανότητες έχουμε.

"Ήταν μια σημαντική νίκη και από βαθμολογικής άποψης σίγουρα αλλά και γιατί κερδίσαμε πιστεύω τον σεβασμό όλων των αντιπάλων μας. Το Μαρούσι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τελευταία και μεγάλες νίκες ενώ ήταν αήττητο σχεδόν για ένα γύρο στο πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας αλλά και του κόσμου μας, που έχει αγκαλιάσει φέτος την ομάδα και μας βοηθά εντός και εκτός έδρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: