Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς Τότι η Ρόμα!

Οριστικά εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Φραντσέσκο Τότι!

Ο «καπιτάνο» των «τζιαλορόσι» δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το προσεχές ματς με τους «πράσινους».

Παράλληλα, όπως γράφουν τα ιταλικά σάιτ, ο Τότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξί γόνατο και είναι πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό, ο άσος της Ρόμα θα χάσει και το δεύτερο ματς στο «Ολίμπικο» με το «τριφύλλι», αλλά ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Λούκα Τόνι, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκαν οι Βούτσινιτς και Μεξές, οι οποίοι ωστόσο δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα παίξουν βασικοί.

Η αποστολή της Ρόμα:

Αντρεόλι, Μπαπτίστα, Μπερτανιόλι, Μπρίγκι, Μπουρντίσο, Κασέτι, Σέρσι, Ντε Ρόσι, Φατί, Ζουάν, Λόμποντ, Μαρανγκόν, Μενέζ, Μεξές, Περότα, Πιζάρο, Ρίισε, Ταντέι, Τονέτο, Βούτσινιτς.

Η ατάκα Ρανιέρι

Η ατάκα του Ρανιέρι στη σημερινή προπόνηση των Ιταλών: «Πάμε να δείξουμε σε αυτούς τους Έλληνες τι είναι οι Ρωμαίοι!», είπε ο έμπειρος τεχνικός στους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το «Sky Sports Italia».

Δεν υπάρχουν σχόλια: