Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: Δεν θα πάμε απλά για τη συμμετοχή

Στο γεγονός πως η Εθνική ομάδα θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της και δεν αρκεστεί στη συμμετοχή της στο Μουντιάλ, στάθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού εταιρίας της ομάδας στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή.

«Είναι μια μοναδική εμπειρία η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα πάμε εκεί απλά για να χαρούμε τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση», τόνισε ο Ρεχάγκελ.
Σε ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη Μόρα, είπε ότι «περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων».
Για το ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Ν. Κορέα, ο 72χρονος προπονητής εξήγησε πως «πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα και όπως και σε κάθε παιχνίδι του Μουντιάλ, έτσι και σε αυτό θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας».

Τέλος, όσον αφορά την προηγούμενη συμμετοχή της Ελλάδας σε Μουντιαλ το 1994 και το τι έχει άλλάξει, ανέφερε πως «έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Δεν έχει καμία σχέση το τότε με το σήμερα. Όπως και κάθε προηγούμενο ματς δεν έχει σχέση με το επόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: