Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Φουλάρει για Ρέντναπ

Για την απόκτηση του Χάρι Ρέντναπ φέρεται να κινείται η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «Sky Sports» κάνει λόγο για επαφές των «κόκκινων» με τον 63χρονο τεχνικό και συγκεκριμένα για μια άκρως δελεαστική πρόταση που ετοιμάζει η διοίκηση της Λίβερπουλ, προς τον τεχνικό της Τότεναμ. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ρέντναπ θεωρείται από τους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στα θετικά για τον Άγγλο τεχνικό είναι η πολύ καλή εφετινή πορεία που έκανε με την Τότεναμ, με την οποία κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Champions League. Τις επαφές έχουν αναλάβει οι Κένι Νταλγκλίς και Κρίστιαν Πέρσλοου (τεχνικός διευθυντής). Στα αρνητικά των έως τώρα επαφών είναι το μικρό μετεγγραφικό μπάτζετ των «κόκκινων» τη νέα αγωνιστική περίοδο, το οποίο όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα είναι κατά 5,5 εκατομμύρια ευρώ μικρότερο από αυτό των «σπιρουνιών».

Ο Ρέντναπ έχει καθίσει κατά το παρελθόν στους πάγκους των Μπόρνμουθ, Γουέστ Χαμ (βοηθός προπονητή έως το 1994 και μετά πρώτος τεχνικός), Πόρτσμουθ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: