Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δυάδα με κριτήριο την φόρμα...

Επιμέλεια-Tenorio


Την καλησπέρα μού στη παρέα.


Λίγα πράμματα γιά το πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακου το οποίο δεν παρουσιάζει καί πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι η αλήθεια.

Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.


Stromsgodset - Tromso (2)

Aπό το κακό στό χειρότερο πηγαίνει η γηπεδούχος Strømsgodset η οποία γνώρισε 4η συνεχόμενη ήττα.Μάλιστα η 3 από αυτές είναι σερί με το ίδιο σκόρ (1-3).Αν καί ξεκίνησε καλά κυρίως μέσα στην έδρα της με ένα εντυπωσιακό σερί 5 νικών, τελευταία καί εκεί δείχνει να μήν είναι πολύ καλά.Προέρχεται από 2 σερί εντός έδρας ήττες δεχόμενη μάλιστα 7 γκόλ.Διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 29 τέρματα παθητικό σε 13 αγώνες.Στατιστικά δέχεται 2 τέρματα ανά παιχνίδι..

Εντελώς αντίθετη πορεία γιά την φιλοξενούμενη Tromsø η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς.Σε πολύ δυνατή φόρμα οί φιλοξενούμενοι παραμένουν γιά 11 σερί αγώνες αήττητοι.Πάρα πολύ καλή η αμυντική λειτουργεία της Tromsø καθώς σε 13 παιχνίδια μέχρι τώρα δεν έχει δεχτεί γκόλ στα 7 από αυτά

Παράδοση αγώνα : (11-5-6)... η προϊστορία ανεξαρτήτως έδρας, υπέρ της Τρόμσο

Αν πάρουμε σαν βάση την εικόνα των δύο ομάδων καθώς καί τα δεδομένα τού αγώνα θεωρώ πως προβάδισμα γιά την νίκη έχει η Tromsø.

Θα ρισκάρω στο διπλό της πρωτοπόρου Tromso σε απόδοση (2.65)


Avai - Fluminense (2)

Καθόλου καλή την περασμένη αγωνιστική η Avaí έχασε φυσιολογικά εκτός έδρας από την ομάδα της Seara με σκόρ 2-0.Μάλιστα ήταν τόσο κακή πού χαρακτηριστικά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τού αγώνα η Avaí δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντιπαλό της.Aν καί ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα τελευταία βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση.Γιά τον σημερινό αγώνα είναι καί πάλι εκτός δύο από τούς καλύτερους θεωρητικά παίκτες της Avaí.

Νέα νίκη γιά την Fluminense την περασμένη αγωνιστική πού συμπλήρωσε αισίως 3 σερί νίκες και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με βλέψεις καί γιά την πρωτιά αν περάσει νικηφόρα σήμερα από την έδρα της Avaí. Το κλίμα γενικώς στην ομάδα είναι πολύ καλό από της συνεχόμενες νίκες της ομάδας καί ο τεχνικός της Fla έκανε λόγο για το ομαδικό πνεύμα πού υπάρχει της τελευταίες αγωνιστικές.Χωρίς νέα προβλήματα τραυματισμών οι φιλοξενούμενοι.

Σε πολύ κατάσταση η Flu πάει γιά το 4 στα 4. Θα ρισκάρω στο καλοπληρωμένο διπλό σε απόδοση (3,15)


Aνακεφαλαιώνοντας οί σημερινές μού επιλογές σε δυάδα με : Tromso - Fluminense

Kαλά να είστε , καλά να περνάτε , τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: