Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ζεοβανι για ΑΕΚ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΖΕΟΒΑΝΙ ΓΙΑ THN ΑΕΚ. «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ». «ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΟΥ». «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ».Την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ περιμένει ο Ζεοβάνι, προκειμένου να 'προχωρήσει' το θέμα της μεταγραφής του στην ελληνική ομάδα. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος άσος, συμπληρώνοντας ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον των 'κιτρινόμαυρων', αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια του μάνατζέρ του, δεν μπορεί ο ίδιος να κάνει κάτι.

«Ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ΑΕΚ, η οποία εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μένα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η επίσημη πρόταση που απαιτείται. Αν ο μάνατζέρ μου δεν έχει γραπτή πρόταση, δεν μπορεί να πάει στη Χαλ και να τους ζητήσει να μείνω ελεύθερος», είπε αρχικά στην εφημερίδα 'Sportday' ο άσος της Χαλ και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να έχει κάτι επίσημο στα χέρια του και στην παρούσα φάση εγώ συνεχίζω τις διακοπές μου και περιμένω. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά ακόμα δεν έχω κάτι επίσημο από καμία ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να γνωρίζω όσο το δυνατόν πιο σύντομα πού θα αγωνίζομαι τη νέα περίοδο. Να ξέρω αν θα μείνω στη Χαλ ή αν θα φύγω».

Συμβόλαιο με τη Χαλ

Ο Ζεοβάνι αναφέρθηκε και στον προσωπικό του προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου:

«Μέσα σ' όλα, θα ήθελα να φροντίσω και για το σχολείο της κόρης μου (Ζεοβάνα) και να προχωρήσω σε διάφορα ζητήματα. Πρέπει να επιστρέψω στην Αγγλία στις αρχές Ιουλίου για να ξεκινήσω προετοιμασία με τη Χαλ, με την οποία δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Προφανώς και δεν θέλω να παίζω σε β' κατηγορία, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο».

Τέλος, για τη στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα το τελευταίο διάστημα, σχολίασε: «Εχω πει ότι ενδιαφέρομαι και θα δούμε. Ελπίζω ό,τι είναι να γίνει, να γίνει άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: