Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Κεϊρόζ: «Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξει ο Ντρογκμπά»

Η απουσία του Ντρογκμπά από το εναρκτήριο ματς της Ακτής Ελεφαντοστού με την Πορτογαλία (13 Ιουνίου) θεωρείται σχεδόν δεδομένη και δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι ο Κάρλος Κείρόζ,… τρίβει τα χέρια του.Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τον προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας, ο οποίος επιμένει ότι δεν θα αλλάξει τα σχέδιά του ενόψει της αναμέτρησης με τους Αφρικανούς.

«Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στα πλάνα μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κεϊρόζ. «Όταν κορυφαίοι παίκτες τίθενται εκτός Μουντιάλ - όπως συνέβη με τον σπουδαίο φίλο μου, Ρίο Φέρντιναντ - είναι κρίμα γιατί πλήττεται το θέαμα», συμπλήρωσε.

«Αλλά η στρατηγική μας είναι να συγκεντρωνόμαστε στον εαυτό μας. Όσο προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας σε αυτό του αντιπάλου τόσο περισσότερα προβλήματα δημιουργούμε στην ομάδα», τόνισε ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας.

«Οι παίκτες γνωρίζουν ποιο είναι το στυλ του παιχνιδιού μας, το οποίο είναι και το κύριο όπλο μας. Πρέπει να αγωνιστούμε όπως οι πορτογαλικές ομάδας. Θα περπατήσουμε σε αυτή την οδό», πρόσθεσε.

Και καταλήγοντας επισήμανε: «Δε με ενδιαφέρει αν παίξει ο Ντρογκμπά ή όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: