Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Φοβού τον Ρούνεϊ

Μπορεί τα βλέμματα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής να είναι στραμμένα προς το Λιονέλ Μέσι, όμως ο Αργεντινός άσος τονίζει ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο παίκτης που μπορεί να οδηγήσει την Αγγλία στην κορυφή.Ο 23χρονος άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε ότι μαζί με τους Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ μπορούν να συνθέσουν μια τριάδα που είναι ικανή να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης. «Νομίζω ότι ο Γουέιν είναι πολύ μεγάλος παίκτης, όχι μόνο για όσα πέτυχε φέτος», τόνισε ο Μέσι.

Για να προσθέσει: «Εδώ και αρκετά χρόνια δείχνει ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της γενιάς του και χρόνο με το χρόνο παρουσιάζει τρομερή βελτίωση. Είναι ένας πλήρης παίκτης, καλός με την μπάλα στα πόδια, φοβερή δύναμη και αποτελεσματικός στο σκοράρισμα. Νομίζω ότι κάνει τους αντιπάλους του να τον φοβούνται. Τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και με την Αγγλία. Κάθε αμυντικός που καλείται να τον αντιμετωπίσει, δείχνει μεγάλο σεβασμό».

Τέλος ο Μέσι αναφέρθηκε και στα άλλα δύο μεγάλα αστέρια της Αγγλίας, τους Τζέραρντ και Λάμπαρντ λέγοντας: «Οι Τζέραρντ και Λάμπαρντ είναι πολύ καλοί παίκτες. Εκτός από το να πιάνουν σπουδαία απόδοση ξέρουν πότε θα κουβαλήσουν την ομάδα στις πλάτες τους και παράλληλα σκοράρουν πολλά γκολ. Είναι δύο από τους καλύτερους στις θέσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: