Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Mε 10 εκατ. το συζητάμε...

Πρόθυμοι είναι στον Παναθηναϊκό να διαπραγματευθούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σεμπαστιάν Λέτο στην Μπενφίκα, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Βεκρή στον πορτογαλικό Τύπο. Δελεαστικό ποσό χαρακτήρισε τα 10 εκατ. ευρώ. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε στην «A Bola» ότι δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για τον Αργεντινό άσο, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του 23χρονου παίκτη.

«Γνωρίζω ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες και πιθανότατα να έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα για τον Λέτο. Πάντως, τα 10 εκατομμύρια ευρώ είναι δελεαστικό ποσό», τόνισε αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βεκρής, για να προσθέσει: «Οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, αν η Μπενφίκα κάνει τέτοια πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Λέτο, τότε είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει τον παίκτη καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους. Σε περίπτωση πάντως, που παραχωρηθεί ο Αργεντινός, τότε η Λίβερπουλ δικαιούται ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: