Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

«Τυχερός που πάω στο Τρεβίζο»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος θα συμμετάσχει στο φημισμένο καμπ του Τρεβίζο, με τον 18χρονο γκαρντ/φόργουορντ του Άρη να αναφέρεται στις προσδοκίες του σχετικά με το επικείμενο ταξίδι του στην Ιταλία. Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ των «κίτρινων», Λίνος Χρυσικόπουλος, μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM» για...

... την επικείμενη παρουσία του στο καμπ του Τρεβίζο:

«Νιώθω πολύ τυχερός που θα βρεθώ εκεί, γιατί θα βρίσκονται αθλητές που είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ σε λίγα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω αυτά τα παιδιά που βλέπω στην τηλεόραση, ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά και να παίξω ως αντίπαλος τους».

... τις ατομικές προπονήσεις που έκανε:

Κάναμε καθημερινά προπόνηση και δεν σταματήσαμε καθόλου όλο αυτό τον καιρό. Θα συνεχιστούν σίγουρα οι προπονήσεις αυτές μόλις επιστρέψω από το Τρεβίζο, καθώς θα έχω υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων».

... την Εθνική Εφήβων:

«Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά στην εθνική εφήβων. Πέρσι ομολογώ πως δεν είχαμε ιδιαίτερα καλή πορεία, όμως ελπίζουμε φέτος να έχουμε καλύτερη τύχη και θα παλέψουμε γι αυτό».

... τους ΄Ελληνες παίκτες:

«Ελπίζω φέτος με την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα να κοιτάξουν οι ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος περισσότερο τους Ελληνες παίκτες και ιδιαίτερα τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: