Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Σκρτελ ανανέωσε έως το 2014


Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτελ, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κόκκινους" για δύο ακόμη χρόνια, που σημαίνει ότι ο 25χρονος διεθνής άσος θα παραμείνει στο "Ανφιλντ" ως το 2014. Ο Σκρτελ μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ το 2008 από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αντί 10 εκατ. ευρώ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι εδώ περίπου τρία χρόνια και μου αρέσει πολύ η πόλη, η ομάδα και οι οπαδοί. Η Λίβερπουλ είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και είμαι πολύ περήφανος που θα έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι σε αυτή για άλλα τέσσερα χρόνια. Όταν πρωτοήρθα κάποιοι πίστευαν πως δεν είμαι αρκετά καλός για να παίξω στη Λίβερπουλ, αλλά νομίζω πως έχω αποδείξει ποιος είμαι", υποστήριξε αρχικά.

Αναφερόμενος στη νέα σεζόν είπε: "Φέτος άλλαξαν πολλά πράγματα, ήρθε νέος προπονητής, νέοι παίκτες και νέο ιατρικό τιμ. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και κάναμε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Αρσεναλ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έχουμε ποιότητα και είμαι βέβαιος ότι φέτος θα τα πάμε καλύτερα.

Ένας σύλλογος όπως η Λίβερπουλ αξίζει να κατακτά τίτλους και θέλω να βοηθήσω γι αυτό. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ μεγάλους στόχους, θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: