Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Με Ντιόπ στη Σκωτία η ΑΕΚ


Ο Μίλαν Λούκατς άναψε τελικά το "πράσινο φως" για τη συμμετοχή του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στο ματς της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Ο Σέρβος γκολκίπερ "έλυσε" προσωρινά το συμβόλαιό του και η ΑΕΚ απέκτησε άμεσα τη δυνατότητα να δηλώσει τον Σενεγαλέζο μέσο στη λίστα της UEFA για τα ματς με την ομάδα της Σκωτίας.

Ο Λούκατς ήταν εδώ και πολύ καιρό σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός, αλλά παρότι έφτασε κοντά στον Λεβαδειακό και τον Εθνικό η μεταγραφή του δεν προχώρησε και η ΑΕΚ βρισκόταν σε αδιέξοδο.

Τελικά η λύση δόθηκε με το τρικ που προαναφέραμε και έτσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει τον ντιόπ στη διάθεσή του για το παιχνίδι στο "Ταναντάις Παρκ". Ο Βόσνιος τεχνικός ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης και την 20μελή αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του Europa League.

Αυτή την αποτελούν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Νταντόμο, Αργυρίου, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Σκόκο, Έντερ, Τζιμπούρ, Ντιόπ, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπερνς, Λυμπερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: