Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Νικητής στο θρίλερ ο Παγδατής!

Σε μια αναμέτρηση με χιτσκοκικό φινάλε ο Παγδατής κατάφερε να κάμψει την αντίσταση (2-1) του Μπελούτσι και προκρίθηκε στους «16» του φημισμένου τουρνουά του Σινσινάτι.

Μετά τον Κροάτη Μάρκο Τσίλιτς τον οποίο ο Κύπριος τενίστας νίκησε με 2-0 στη φάση των «32» κατάφερε να κερδίσει έστω και δύσκολα τον αξιόμαχο (αγωνιζόταν με μικροτραυματισμό) βραζιλιάνο Τόμας Μπελούτσι με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 7-6).

Το πρώτο σετ κατέληξε σχετικά εύκολα στον Παγδατή που δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Κύπριο πρωταθλητή. Έχασε το 2ο σετ και στο τελευταίο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-4 και 6-5. Παρόλα αυτά κατάφερε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ ισοφαρίζοντας σε 6-6 και εκεί δείχνοντας αποφασιστικότητα και ψυχραιμία κέρδισε με 7-4!

Πλέον ο Μάρκος Παγδατής θα κοντραριστεί για μια θέση στα προημιτελικά με τον Τσέχο Μπερντιχ ο οποίος απέκλεισε τον Γαλλο Μάθιου με 2-0 σετ. Να θυμίσουμε πως ο Μπέρντιχ ήταν φιναλίστ στο πρόσφατο Γουίμπλεντον. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί απόψε στις 18.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη NOVA.

Τέλος, το τουρνουά του Σινσινάτι προσφέρει 350.000 ευρώ στο νικητή της διοργάνωσης και 1.000 πόντους στη παγκόσμια κατάταξη. Εκτός των άλλων πάντως είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους τενίστες λίγες μέρες πριν την έναρξη του US Open.

Δεν υπάρχουν σχόλια: