Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Μιχαλήτσος: "Να μη χαθεί η ευκαιρία"


Ο σκάουτερ του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" (95,5) με αφορμή τη μεγάλη νίκη των "κιτρίνων" επί της Αούστρια Βιέννης. Συγκεκριμένα στάθηκε στην καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος αλλά και στην απουσία του Γουνούζοβιτς από πλευράς Αούστριας.

"Ο σοβαρός Αρης του δευτέρου ημιχρόνου έχει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί. Πριν από το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι οι πιθανότητες για πρόκριση ήταν μοιρασμένες. Τώρα σίγουρα με αυτό το 1-0 ο Αρης έχει πλεονέκτημα. Αύξησε δηλαδή τις πιθανότητες για να περάσει στους ομίλους του Europa League. Αν αντιμετωπίσεις ένα παιχνίδι νωχελικά δεν κερδίζεις τίποτα.

ι παίκτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να παλεύουν σε κάθε ματς. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Είπαμε ο ’ρης έχει πλέον το πλεονέκτημα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρα. Το πάθημα της Γιαγκελόνια μας έγινε μάθημα και δεν θα ξανά κάνουμε το ίδιο λάθος. Οι παίκτες αρχίζουν και βρίσκουν ρυθμό και πιστεύω σε μια καλή φετινή πορεία".

Επίσης στάθηκε και στις αλλαγές του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. "Και οι τρεις αλλαγές ήταν πετυχημένες. Βοήθησαν πάρα πολύ. Μ' άρεσε ο Ρουίς που έδειξε ότι το έχει το γκολ. Είχε πολύ καλές κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα θα βοηθήσει. Χρειάζεται ο Αρης να έχει πολλές λύσεις ειδικά αν περάσει στους ομίλους, όπου θα αυξηθούν τα παιχνίδια. Ο Τόχα επίσης είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής.

Το θετικό είναι ότι όταν ο Αρης δεν ήταν σε καλή μέρα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στεκόταν στο ύψος του. Όταν μια ομάδα είναι σε καλή μέρα, ξεχωρίζουν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όταν όμως η ομάδα δεν παίζει καλά και εσύ ξεχωρίζεις αυτό κάνει την διαφορά".

Τέλος, αναφέρθηκε και πως περιμένει την ρεβάνς την άλλη Πέμπτη: "Η Αούστρια θα είναι πιο δυνατή με την επιστροφή του Γουνούζοβιτς. Η ομάδα παίρνει δύναμη με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή καθώς όλα γίνονται από τα πόδια του. Πάντως ο Αρης θα βρει χώρους και θα σκοράρει. Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία. Τα οικονομικά αλλά και οι εμπειρίες που θα αποκτήσει ο Αρης είναι σημαντικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: