Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Χοσέμι

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Χοσέμι

Τέλος καλό όλα καλά. Όπως μεταφέρεται από την ΠΑΕ Ηρακλής ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Μαγιόρκας και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το απόγευμα της Πέμπτης (19/8). Έτσι από την Παρασκευή θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη να ξεκινήσει προπονήσεις και να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του.
«Πρόεδρε τα βρήκα με την Μαγιόρκα. Υπογράφω το χαρτί και την Πέμπτη είμαι Θεσσαλονίκη». Ήταν τα λόγια του Ισπανού ποδοσφαιριστή.
Ο Ισπανός άσος συναντήθηκε χθες το βράδυ με τους διοικούντες της Μαγιόρκα και συμφώνησαν για το ποσό που θα εισπράξει έναντι των χρημάτων που του οφείλονται από πέρσι. Λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν ήταν δυνατό να ετοιμαστούν τα έγγραφα της λύσης του συμβολαίου. Κάτι που θα συμβεί εντός της ημέρας, με τον Ισπανό να πακετάρει ήδη τα πράγματά του για Θεσσαλονίκη.
Όλο αυτό το διάστημα που ήταν ανοιχτό το θέμα της αποχώρησής του, δεν έχασε ούτε μία προπόνηση της Μαγιόρκα, οπότε είναι δεδομένο ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: