Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: «Πάνω από πρόσωπα ο ΠΑΟΚ»

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: «Πάνω από πρόσωπα ο ΠΑΟΚ»

Μαραθώνια συζήτηση έως τις πρώτες πρωινές ώρες είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπροσώπους συνδέσμων. Τα είπαν σε χώρο που δεν γνώριζε κανείς (πιθανολογείτε ότι είναι το Χωριό της Ειρήνης) και δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι συγκεκριμένων συνδέσμων του ΠΑΟΚ.

Όπως είναι φυσικό, στο τραπέζι έπεσαν όλα τα θέματα, που απασχόλησαν και απασχολούν τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Από την φυγή του Σάντος, μέχρι και την αποχώρηση του Βρύζα (δεν έγινε γνωστό εάν τελικά ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πήγε στη συγκέντρωση), το οικονομικό, τα χρέη, τη διαφήμιση στη φανέλα, που προς το παρόν δεν υπάρχει, την κατάσταση της ομάδας…

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, πάντως, δεν έδωσε την εικόνα απογοητευμένου ανθρώπου και έδωσε την εντύπωση ότι πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ στη σημερινή του μορφή, είναι ικανός να κάνει μια πορεία ανάλογη της περσινής σεζόν.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα, έγιναν αλλαγές, αλλά η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, ο ΠΑΟΚ θα κάνει πάντα πρωταθλητισμό», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Ζαγοράκης, που έφυγε ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τους οπαδούς.
«Να ξέρετε ότι όσο υπάρχει αυτή η επαφή και μπορούμε να συζητάμε σ΄ αυτό το κλίμα, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα», ήταν η διαπίστωση του προέδρου.

Και σ΄ αυτή τη συνάντηση, ο Ζαγοράκης δεσμεύτηκε ότι στο τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του Σεπτεμβρίου, θα δώσει συνέντευξη τύπου, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, για να μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο και να δώσει δημόσια εξηγήσεις για όλα.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και μια νέα συνάντηση το απόγευμα με τη συντονιστική επιτροπή συνδέσμων για την προσοχή που πρέπει να δείξει ο κόσμος στο αυριανό ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: