Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Μενδρινός: "Έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο"


Ο Κώστας Μενδρινός χαρακτήρισε σπουδαίο αποτέλεσμα τη νίκη του Αρη με 1-0 επί της Αούστρια Βιέννης, ωστόσο τόνισε ότι στην Αυστρία οι "κίτρινοι" έχουν να παίξουν ένα ακόμα ημίχρονο. "Αν παίξουμε όπως στο β' ημίχρονο, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης", δήλωσε ο 25χρονος μέσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

- Για τη νίκη του Αρη επί της Αούστρια Βιέννης: "Είναι σπουδαίο αποτέλεσμα το 1-0. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα δεύτερο... ημίχρονο στην Αυστρία, όπου χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί. Διαφορετικά, μπορεί να πάει στράφι η απόδοση του δεύτερου μέρους στο γήπεδό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αούστρια καταφέραμε να πετύχουμε αυτό το κρίσιμο γκολ και νομίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Σημασία έχει που κερδίσαμε και αν παίξουμε με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης".

- Για τις καιρικές συνθήκες που υπήρχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα: "Έπαιξε ρόλο η ζέστη και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παίξουμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μού είπε να συγκλίνω στο κέντρο και πιστεύω ότι το έκανα με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε και θέλω να περάσουμε στους ομίλους του Europa League".

- Για την αυστριακή ομάδα: "Η Αούστρια είναι μια κοντρολαρισμένη ομάδα και παίζει αρκετά καλά. Βγάζει πολλούς αυτοματισμούς, έτσι χρειάζεται να τους πρεσάρουμε περισσότερο και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο προπονητής θα μας πει τι χρειάζεται να κάνουμε. Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Τα οφέλη θα είναι πολλά για τον σύλλογο και για την Ελλάδα. Είναι άσχημο οι ομάδες μας να βγαίνουν νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

- Για την ετοιμότητα του Aρη ενόψει του πρωταθλήματος: "Από άποψη φυσικής κατάστασης είναι μια χαρά η ομάδα. Το θέμα είναι ότι όταν έρχονται νέα πρόσωπα στην ομάδα και παίζουν βασικοί τέσσερις-πέντε καινούργιοι παίκτες, αλλάζει η συνοχή της ομάδας. Αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Χρειάζεται να δέσουμε περισσότερο και να δουλέψουμε όλοι μαζί για τους στόχους της ομάδας. Αν δέσουμε θα βγει η δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: