Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ρουίς: "Το πρώτο..."


Είναι δίχως άλλο το πρόσωπο του αγώνα. Ο Ρουίς, μπήκε από... σπόντα στον αγωνιστικό χώρο, όμως με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αούστρια Βιέννης έδωσε στον Αρη έστω και ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. O 31χρονος επιθετικός από τη Γουατεμάλα, υποσχέθηκε και άλλα γκολ.

"Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Την αξίζαμε. Κυρίως ο υπέροχος κόσμος που μας στήριξε. Ελπίζω με το σημερινό μου γκολ απλά να άνοιξε ο λογαριασμός και να είναι ένα από τα πολλά που θα έρθουν στην συνέχεια", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναφερόμενος στη φάση του 93 είπε: "Ο Κόκε ψηλά είναι πολύ καλός και κερδίζει πολλές μονομαχίες. Όταν ξεκίνησε με φώναξε, εγώ πήγα από πίσω του, πήρα τη μπάλα και δόξα τω Θεό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα".

Για τη σημασία της νίκης υποστήριξε: "Θεωρώ πως πήραμε ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, το οποίο όμως το αξίζαμε. Είχαμε και κάποια τύχη με το μέρος μας στις ευκαιρίες των Αυστριακών. Η ομάδα βελτιώνεται και στο δεύτερο παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θα πάμε στο εκτός έδρας ματς να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε".

Όσο για το που αφιερώνει το γκολ: "Αρχικά στα δύο παιδιά μου στην Γουατεμάλα, στην κοπέλα μου που είναι εδώ και είναι ερωτευμένη με την Ελλάδα και στην πατρίδα μου την Γουατεμάλα που ήταν σε εγρήγορση για να δει αυτό το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: